Hírek

 • BÁKK Manó farsangja az ALMA Együttessel
  2020. január 17.
  Az idei évtől - hagyományteremtő szándékkal - családi vasárnapokra invitálja a kicsiket és nagyokat a Bálint Ágnes Kulturális Központ. Az első ilyen programot február 23-án, vasárnap 15 órától rendezik meg. Egy fergeteges jelmezbálba, az ALMA Együttes koncertjével várják az érdeklődőket.
 • Láng a sötétben - Meghívó a KissPista színház előadására
  2020. január 16.
  A KissPista Színház előadásában mutatják be január 18-án, szombaton és február 2-án, vasárnap az Evangélikus Templomban a Láng a sötétben című előadást, amely Márton Áron életét dolgozza fel. A színdarab szerzője Tar Ildikó, rendező: Varsa Mátyás.
 • Érdemes mielőbb nyilatkozni az adókedvezményekről
  2020. január 15.
  Célszerű már januárban kitölteni az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy a munkáltatók mielőbb figyelembe vegyék a munkavállalóknak járó kedvezményeket. A nyilatkozat idén már online is kitölthető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján. Ettől az évtől a négy vagy több gyermeket nevelő anyák is kedvezményben részesülnek.
 • Február közepéig lehet jelentkezni a felsőoktatási felvételire
  2020. január 15.
  A felsőoktatási felvételire való jelentkezési lapot február 15-ig lehet benyújtani - mondta Horváth Zita, a Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára szerda reggel az M1 aktuális csatornán.
 • Intézze ügyeit elektronikusan
 • A volt evásoknak január 15-éig kell dönteniük az áfáról
  2020. január 14.
  A volt evások január 1-je óta áfaalanynak minősülnek, ami azzal jár, hogy legkésőbb január 15-ig be kell jelenteniük, hogy adófizetési kötelezettségüknek hogyan kívánnak eleget tenni - hívja fel a figyelmet az adóhatóság a honlapján.