Hírek

 • Illusztris vendégek az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökségének ülésén
  2019. december 07.
  December 5-én Vecsésen, az Airport Hotelben tartotta meg soron következő ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Társadalmi Elnöksége. Az eseményre Dunai Antal és Nyilasi Tibor Európai Ezüstcipős egykori labdarúgók személyében illusztris vendégek is hivatalosak voltak.
 • Vecsési sikerek a Felnőtt Ökölvívó Országos Bajnokságon
  2019. december 07.
  Két aranyéremmel és négy bronzéremmel zárták a Vecsési Ökölvívó Szakosztály sportolói a Felnőtt Ökölvívó Országos Bajnokságot. A Vecsés SE mind a hat versenyzője érmet szerzett, ezzel az összetett csapatverseny harmadik helyén végeztek.
 • Meghívó testületi ülésre
  2019. december 07.
  A Képviselő-testület 2019. december 10-én, kedden 16.00 órakor ülést tart. Az ülés helyszíne a Városháza Díszterme (Vecsés, Szent István tér.1.)
 • Intézze ügyeit elektronikusan
 • Téli hideg ügyelet
  2019. december 05.
  Téli hideg ügyeletet tart a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ. Amennyiben a nappali átlaghőmérséklet -5 Celsius fok alatt alakul a szombati és a vasárnapi napon, úgy az intézmény hétvégén 8.00–17.00 óráig hideg ügyeletet tart.
 • Idén is útnak indulnak a Motoros Mikulások - videó interjú
  2019. december 05.
  Mint 2003 óta minden évben, idén is útnak indulnak a Motoros Mikulások Vecsésen. A gépparipás Télapók és Krampuszok december 8-án, vasárnap 13.30-kor gyülekeznek a Halmi Telepi Általános Iskolánál, majd 14 órától körbe motorozzák a várost, és apró ajándékokkal lepik meg a gyerekeket. A vecsési Mikulásokhoz csatlakoznak gyáli barátaik is.