Hírek

 • Leégett egy családi ház Vecsésen - Gyűjtés indult a megsegítésükre
  2019. november 16.
  Teljes terjedelmében égett egy családi ház péntek este a Nap utca és a Zrínyi utca sarkán. A tüzet a főváros hivatásos tűzoltói három vízsugárral oltották el. A házban egy négytagú család élt, személyi sérülés nem történt. Vecsésen gyűjtés indult a család megsegítésére, valamint az önkormányzat ideiglenes lakást biztosít a bajba jutottaknak.
 • Intézze ügyeit elektronikusan
 • Vecsési Magazin
  2019. november 13.
  A Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2019. november 15. pénteki adásának tartalmából:
 • Új programsorozatot indít az evangélikus gyülekezet
  2019. november 13.
  Köztünk élnek címmel új, beszélgetős programsorozat indul az evangélikus templomban. November 15-én, pénteken 18 órától a kórházsuli megálmodója, Tóthné Almássy Mónika lesz Heinemann Ildikó lelkész vendége.
 • Meghívó közmeghallgatásra
  2019. november 13.
  Értesítjük Vecsés Város lakosságát, hogy Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 54. §-a alapján 2019. november 28-án 17.00 órától a Vecsési Polgármesteri Hivatal Dísztermében (Vecsés, Szent István tér 1.) közmeghallgatást tart.
 • Jótékonysági kezdeményezés
  2019. november 11.
  A vecsési Petőfi Sándor Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, melyet szegedi egyetemisták indítottak árva és hátrányos körülmények között élő gyermekek karácsonyi megajándékozására. A plüss játék gyűjtő akció november 15-ig tart.