Hírek

 • Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyközi járatokon
  2020. március 28.
  Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyközi közlekedésben - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.
 • A Városgondnok hírei - videó interjú
  2020. március 28.
  A Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány miatt határozatlan időre felfüggesztette a házhoz menő lomtanítást, illetve a lomtalanítási időpontokra történő jelentkezést. Erről, valamint a Városgondnok aktuális híreiről Tuba Zoltán ügyvezető nyilatkozott a WTV Vecsési Magazin című műsorában.
 • Változásokat vezettek be a Gondozási Központban - videó interjú
  2020. március 28.
  A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében, meghatározatlan időre változásokat vezettek be Vecsési Gondozási Központban. A klubélet jelenleg szünetel, de a házi segítségnyújtást, a jelzőrendszeres házi segítségnyújtást, valamint a szociális étkeztetést továbbra is biztosítják. A részletekről Pereginé Vodila Terézia, az intézmény vezetője nyilatkozott a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorában.
 • Lelkisegély-szolgálatot indít a Családsegítő - videó interjú
  2020. március 27.
  Lelkisegély szolgáltatást nyújt hétfőtől a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ mindazoknak, akik úgy érzik, tanácsra, segítségre van szükségük ebben a nehéz időszakban. Telefonon és online egyaránt felkereshetők munkatársaik az alábbiak szerint:
 • Tájékoztató a temető látogatásáról
  2020. március 27.
  Tisztelt Vecsési Lakosok! A Vecsési Veszélyhelyzeti Csoport javaslata alapján a temető látogatásánál az alábbi szempontokat szíveskedjenek figyelembe venni:
 • Tájékoztatás
  2020. március 27.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a mai nap folyamán egy igazoltan pozitív koronavírussal fertőzött beteget találtak Vecsésen. Az ÁNTSZ megtette a szükséges intézkedéseket és megkezdte a kontakt kutatást.