Hírek

 • Lejárt a kutyák veszettség elleni oltására adott türelmi idő
  2021. május 13.
  A korlátozások fokozatos feloldásához igazodva lejárt a kutyák kötelező, veszettség elleni oltására adott türelmi idő - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján közzétett felhívásban.
 • Tudnivalók az szja-bevallási tervezetekről
  2021. május 13.
  Május elejéig csaknem 180 ezer egyéni vállalkozó, több mint 68 ezer őstermelő és áfafizetésre kötelezett magánszemély juttatta el személyi jövedelemadó bevallását az adóhatósághoz. A többi, mintegy 280 ezer érintettnek még egy hete van május 20-ig, hogy kiegészítse az adóhivatal által elkészített bevallási tervezetet, vagy saját maga töltse ki és küldje be a szükséges nyomtatványt.
 • Meghívó megemlékezésre
  2021. május 13.
  Tisztelettel meghívjuk Önt és Kedves Családját 2021. május 15-én, szombaton 18 órára a vecsési Szent Kereszt templom esti miséjére.
 • Pályázati felhívás – Kulturált Települési Környezet Díj
  2021. május 12.
  Pest Megye Önkormányzata nagyra becsüli a megyei települések környezetfejlesztési aktivitását, az épített és a természetes környezet minőségének javítására, a települések történeti, településszerkezeti, építészeti értékeinek, karakterének megőrzésére tett erőfeszítéseit, környezetfejlesztési tevékenységét.
 • DPMV tájékoztatás
  2021. május 12.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt vecsési Felhasználókat, hogy Vecsésen ivóvíz bekötővezeték meghibásodás történt a Besztercei utca 39. szám előtt, emiatt az érintett szakaszon és a környező településrészen vízhiány, nyomásingadozás, továbbá forgalmi fennakadás várható - tette közzé közösségi oldalán a DPMV Zrt szerda délelőtt.
 • Már a regisztrált 16-18 évesek is foglalhatnak időpontot az oltásra
  2021. május 10.
  Hétfőtől már az érvényes regisztrációval rendelkező 16-18 évesek is foglalhatnak időpontot online a koronavírus elleni oltásra, a több mint 84 ezer jogosultat sms-ben értesítik a lehetőségről - közölte a koronavirus.gov.hu. A közlemény szerint a kórházak csütörtöktől keddig hirdettek időpontokat a fiatalok Pfizer-vakcinával történő oltására.