Folytatódnak a repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítások Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Folytatódnak a repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítások
Május 2-án (csütörtökön), a hatodik ütemmel folytatódnak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák. Ez az ütem a tervek szerint május 6-a (hétfő) nap végén zárul le.

Ezalatt az időszak alatt az M4-en, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontja előtt lévő felüljáró felújítása zajlik majd. A légikikötő minden irányból megközelíthető lesz, forgalomkorlátozás azonban érvényben lesz.
 
A felüljáró burkolata már megújult, most a híd két szegélye mellett dolgoznak majd kollégáink. Ezalatt a forgalom 1+1 sávon folyamatosan haladhat. A munkálatok ideje alatt váltakozó irányban lehet számítani forgalomkorlátozásra.
 
Az erről szóló poszt és a terelés irányát egyértelműsítő ábra itt található:
 
 
 
Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.
 
Az idei országos szintrehozás részeként, április 2-án indult el az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása, amely várhatóan május közepéig tart. A burkolatfelújítás miatt folyamatosak lesznek a forgalomterelések, sávzárások. A terelések mellett kérjük, fokozott figyelemmel haladjanak el! A munkálatok várhatóan május közepéig tartanak.
 
További információ: www.mkif.hu