Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett zöld szám: 06 80 981 121

 

 

Hírek

 • Vecsési aktuális - videó interjú
  2020. április 02.
  Közérdekű információs kiadványt készített az Önkormányzat Vecsés lakosságának a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről. A kiadványt várhatóan a hétvégén juttatják el a város lakóinak. Erről, valamit az aktuális hírekről Szlahó Csaba polgármester nyilatkozott a WTV Vecsési Magazin című műsorában.
 • Rendelkezés a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatóknak
  2020. április 02.
  A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) - a koronavírus járvány elleni védekezés részeként - összeállított egy tájékoztató anyagot az élelmiszerkereskedelmi üzletekben dolgozók foglalkozásegészségügyi vizsgálatával kapcsolatosan. Az ezzel kapcsolatos információk a következők:
 • Önkéntes segítők jelentkezését várjuk!
  2020. április 01.
  Vecsés Város Önkormányzata minden szükséges intézkedést megtesz a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében. Az összefogás jegyében, önkéntesek jelentkezését várjuk, így reményeink szerint a támogató ötletek és a segítő szándék megtalálja az utat a rászorulókhoz.
 • Szolgálatba állt az esetkocsi a Vecsési Mentőállomáson
  2020. április 01.
  Szerda délelőtt szolgálatba állt az Országos Mentőszolgálat esetkocsija a Vecsési Mentőállomáson. A lélegeztetőgéppel is felszerelt esetkocsi alkalmas a betegek intenzív ellátására és a nap 24 órájában teljesít szolgálatot.
 • Több üzlet vállal házhoz szállítást Vecsésen
  2020. március 31.
  Vecsésen több élelmiszerbolt, pékség és patika vállal ebben az időszakban házhoz szállítást. Ezeknek az üzleteknek, gyógyszertáraknak a listája folyamatosan bővül. A háziorvosok és intézmények elérhetőségeivel kiegészített táblázat az alábbi linkre kattintva letölthetők.
 • Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyközi járatokon
  2020. március 28.
  Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyközi közlekedésben - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.