Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 


Űrlapkitöltési tájékoztató!

Hírek

 • Hétfőtől lehet regisztrálni a TeSzedd! hulladékgyűjtő akcióra
  2021. szeptember 20.
  Hétfőtől lehet regisztrálni a legnagyobb belföldi hulladékgyűjtő eseményre, a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióra - mondta Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.
 • Szombattól ismét használható a vashíd
  2021. szeptember 17.
  Szeptember 18-án átadják a gyalogos forgalomnak a felújított vasúti felüljárót. A műszaki átadás-átvétel megtörtént, a vashídon a kerékpár átvezetését segítő sín kialakítása október folyamán várható.
 • Pályaavatás a Halmi iskola udvarán
  2021. szeptember 15.
  Átadták az új, gumiburkolatú sportpályát a Halmi Telepi Általános Iskola udvarán. A szeptember 14-i eseményen a pedagógusok és a diákok mellett részt vett Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Szlahó Csaba polgármester, valamint Skribekné Komár Ágnes, Alattyányi István és Czibolya Zoltán önkormányzati képviselő is.
 • Újabb egyeztetés a polgármesterek között
  2021. szeptember 14.
  Maglód, Vecsés, Ecser, Gyömrő és Üllő közösen arról döntött korábban, hogy a jövőben egymással összehangoltan oldja meg az öt településen fellépő, fejlesztésekkel, infrastrukturális kérdésekkel kapcsolatos problémákat.
 • Közeledik a gépjárműadó második részletének befizetési határideje
  2021. szeptember 13.
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) áprilisig értesített mindenkit, akinek gépjárműadót kell fizetnie az idei gépjárműadóval kapcsolatos változásokról és az aktuális összegekről. Az adó második részletét szeptember 15-éig kell befizetni.
 • DPMV Zrt. tájékoztatás
  2021. szeptember 10.
  Értesítjük a Tisztelt vecsési Felhasználókat, hogy 2021. szeptember 14-én (kedden) Vecsésen az I-es számú vízbázis mellett élőre kötési munkálatok miatt, egyes körzetekben esetleges vízhiány illetve nyomásingadozás, továbbá az adott területen forgalmi fennakadás várható.