Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 


Űrlapkitöltési tájékoztató!

Hírek

 • Tájékoztatás munkavégzésről
  2022. május 26.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a tavalyi évben megkezdett Vecsés-Üllő-Monor 100a vasútvonal felújítási munkálatainak befejező ütemét végzik az elkövetkezendő időszakban Vecsésen.
 • Vigyázz, kész, pénz!
  2022. május 26.
  Nagy sikerrel zárult a K&H Vigyázz, kész, pénz! diákoknak megrendezett pénzügyi vetélkedője. Közel 600 iskolából majdnem 10 ezer diák, 2423 csapatot alkotva indult az idei tanévben megrendezett versenysorozaton. A megmérettetésen a vecsési Petőfi Sándor Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium két csapata, különböző korcsoportokban második lett.
 • Meghívó
  2022. május 25.
  Tisztelettel meghívjuk az Érdeklődőket 2022. május 29-én, 14.00 órakor az elmúlt időszakban teljeskörűen felújított Hősök Ligetének ünnepélyes átadására, valamint a Magyar Hősök Emléknapja alkalmából tartandó koszorúzásra.
 • Országos akció: hétvégén is intézhetőek a lejárt személyi okmányok
  2022. május 23.
  Rendkívüli, hétvégi nyitvatartással segítik a kormányablakok a június 30-án lejáró személyazonosító okmányok cseréjét. Május utolsó hétvégéjétől június végéig Budapest és Pest megye valamennyi kormányablaka, vidéken pedig több mint 120 kijelölt kormányablak fogadja az ügyfeleket szombaton és vasárnap 8 és 14 óra között; pünkösdvasárnap kivételével. Kizárólag a veszélyhelyzet alatt lejárt személyazonosító igazolvány, vezetői engedély és útlevél cseréjét lehet intézni.
 • Tájékoztatás a közösségi együttélés alapvető szabályairól
  2022. május 23.
  A folyamatosan felmerülő lakossági panaszok megelőzése és megszüntetése érdekében felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének a közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló 15/2013. (VI.27.) számú önkormányzati rendeletében foglalt alábbi előírásokra, mely Vecsés Város közigazgatási területén mindenkire kötelező érvényű:
 • Átmenetileg megnövekszik a légiforgalom Vecsés felett
  2022. május 23.
  A Budapest Airport Zrt. tájékoztatása szerint 2022. május 23-a és 29-e között az alábbi időpontok között terveznek pályazárást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es számú (13L/31R jelzésű) futópályáján, a karbantartási munkálatok végrehajtása miatt:
