Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Vecsési Tájékoztató
  2018. december 13.
  Megjelent a Vecsési Tájékoztató decemberi száma. A helyi önkormányzat ingyenes közéleti kiadványában - egyebek mellett - a város aktuális híreiről és eseményeiről olvashatnak.
 • Értesítés igazgatási szünetről
  2018. december 13.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Képviselő-testület 17/2017. (XI.30.) önkormányzati rendelete alapján a Vecsési Polgármesteri Hivatal 2018. december 27-től 2018. december 31-ig igazgatási szünet miatt zárva tart.
 • Visszavonták a ferihegyi repülőtér új parkolóházának építési engedélyét
  2018. december 12.
  Budapest Főváros Kormányhivatal visszavonta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új parkolóházának építési engedélyét, a repteret üzemeltető Budapest Airport így felfüggesztette a munkálatokat. A kormányhivatal.hu oldalon olvasható tájékoztatás szerint a fellebbezés benyújtásának a döntés végrehajtására nincs halasztó hatálya.
 • NHKV: kamatmentes részletfizetési kedvezményt adnak a visszamenőleges számlákra
  2018. december 12.
  A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. megkezdte az utolsó negyedéves, illetve elmaradt szemétszállítási számlák kiküldését az ügyfeleknek. Az NHKV minden ügyfélnek kamatmentes részletfizetési kedvezményt biztosít a visszamenőleges számlák kifizetésére – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
 • Tájékoztatás
  2018. december 11.
  Az Oroszországi Föderáció állategészségügyi hatósága módosította az afrikai sertéspestis vonatkozásában fertőzöttnek minősülő területek körét, amely Magyarország tekintetében a korábban is beletartozó Heves- és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéken túlmenően a következő megyékkel bővült: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Nógrád megye, Pest megye - tette közzé Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár.
 • Meghívó testületi ülésre
  2018. december 11.
  A Képviselő-testület 2018. december 13-án, csütörtökön 16.00 órakor ülést tart. Az ülés helyszíne a Városháza Díszterme (Vecsés, Szent István tér.1.)