Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Vecsési Magazin
  2018. december 14.
  A Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2018. december 14. pénteki adásának tartalmából:
 • Idén is lesz Mindenki Karácsonya
  2018. december 14.
  Vecsés Város Önkormányzata és a Bálint Ágnes Kulturális Központ szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a Mindenki Karácsonyára és a karácsonyi vásárra 2018. december 16-án, vasárnap a Piac térre.
 • Vecsési Tájékoztató
  2018. december 13.
  Megjelent a Vecsési Tájékoztató decemberi száma. A helyi önkormányzat ingyenes közéleti kiadványában - egyebek mellett - a város aktuális híreiről és eseményeiről olvashatnak.
 • Értesítés igazgatási szünetről
  2018. december 13.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Képviselő-testület 17/2017. (XI.30.) önkormányzati rendelete alapján a Vecsési Polgármesteri Hivatal 2018. december 27-től 2018. december 31-ig igazgatási szünet miatt zárva tart.
 • Visszavonták a ferihegyi repülőtér új parkolóházának építési engedélyét
  2018. december 12.
  Budapest Főváros Kormányhivatal visszavonta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új parkolóházának építési engedélyét, a repteret üzemeltető Budapest Airport így felfüggesztette a munkálatokat. A kormányhivatal.hu oldalon olvasható tájékoztatás szerint a fellebbezés benyújtásának a döntés végrehajtására nincs halasztó hatálya.
 • NHKV: kamatmentes részletfizetési kedvezményt adnak a visszamenőleges számlákra
  2018. december 12.
  A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. megkezdte az utolsó negyedéves, illetve elmaradt szemétszállítási számlák kiküldését az ügyfeleknek. Az NHKV minden ügyfélnek kamatmentes részletfizetési kedvezményt biztosít a visszamenőleges számlák kifizetésére – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.