Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Ne váljon áldozattá! - Tudnivalók a trükkös lopások elkerüléséről
  2018. január 22.
  "Ne váljon áldozattá! Tudnivalók időseknek az „unokázós” csalásokról és a trükkös lopásokról" címmel ismertető összeállítást adott ki az Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer (ELBIR) a lakosság tájékoztatására.
 • Lakossági tájékoztatás
  2018. január 22.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy egy előzetes, műszeres „Fakopp” vizsgálat és szakemberek útmutatása alapján 2018. február 2-án (pénteken) a vecsési Szent István téren kivágják a beteg, veszélyes fákat.
 • Január 22-e a Magyar Kultúra Napja
  2018. január 22.
  1989 óta ünnepeljük meg a Magyar Kultúra Napját annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát. Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ számos programmal készült a jeles napra. Január 15 - 31 között az alábbi rendezvényeket kínálta és kínálja az érdeklődőknek:
 • Vecsési Magazin
  2018. január 19.
  A Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2018. január 19. pénteki adásának tartalmából:
 • Elkészült az országgyűlési választás hirdetménye
  2018. január 18.
  Elkészült az április 8-i országgyűlési választás hirdetménye, elkezdték kiszállításukat a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket - válaszolta az MTI érdeklődésére a Nemzeti Választási Iroda (NVI).
 • Átmenetileg új helyre költöznek a Dózsa György úti rendelők - videó interjú
  2018. január 18.
  Tavasszal megkezdődik az új alapellátási központ és mentőállomás építése a Dózsa György úton. A régi épületet lebontják, ezért január folyamán az ottani háziorvosi és gyermekorvosi rendelés, valamint a védőnői szolgálat ideiglenesen új helyekre költözik.