Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 


Űrlapkitöltési tájékoztató!

Hírek

 • Wake Up! – Káposztafeszt az Irie Maffiával
  2022. augusztus 15.
  A XX. Vecsési Káposztafeszt a hagyományőrző programok mellett népszerű sztárokban is bővelkedik majd. Szeptember 24-én, szombaton este Szűcs Judith fellépése után, este fél 9-től az Irie Maffia együttes koncertjét táncolhatja végig a közönség.
 • Vecsési savanyúságok versenye a Káposztafeszten
  2022. augusztus 15.
  Már az első rendezvény alkalmával is számos helyi vállalkozás nevezte be termékeit, hogy kiderüljön kinek a legfinomabbak a savanyúságai. Amennyiben Ön Vecsésen savanyítással foglalkozik és szívesen versenyeztetné termékeit, várjuk jelentkezését!
 • Táncolj még! – Vecsésen énekel majd a „Diszkó királynő”
  2022. augusztus 11.
  Egy igazi díva, Szűcs Judith lép színpadra szeptember 24-én, szombaton este 19.30-tól a XX. Vecsési Káposztafeszten. A művésznő nevét szinte mindenki ismeri, hiszen évtizedek óta a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó állócsillaga.
 • Meghívó
  2022. augusztus 10.
  Vecsés Város Önkormányzata tisztelettel meghív minden érdeklődőt az augusztus 20-i, Szent István napja alkalmából rendezendő ünnepségre. Az esemény helyszíne és időpontja: Vecsés, Szent István tér, 2022. augusztus 20. 10.00 óra.
 • Változatos ínyencségekkel készülnek a Káposztafesztre a vecsési savanyítók - videó
  2022. augusztus 08.
  Több szálon futnak az előkészületek a XX. Vecsési Káposztafesztre. Van, aki kiállítással készül, van, aki kézműves termékkel vagy ízletes káposztás étellel; a méltán híres vecsési savanyítók pedig természetesen változatos savanyúságokkal. Számos kiváló szakember mellett, ott lesz Szabadosné Schiller Katalin is, aki a Williams Televízió Vecsési Magazin stábjának megmutatta, milyen termékekkel várja majd a látogatókat.
 • Tájékoztatás közterületen történő munkavégzésről
  2022. augusztus 05.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. augusztus 10 és augusztus 24 között a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. megbízásából a város egyes közterületein a vadgesztenyefák permetezési munkálatait végzik.
