Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 


Űrlapkitöltési tájékoztató!

Hírek

 • Tájékoztatás
  2021. április 16.
  Tisztelt Vásárlók, Kereskedők, Árusok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. május 1-jén, szombaton a piac ZÁRVA tart.
 • A felső tagozatos általános iskolásoknak május 10-ig marad az online oktatás
  2021. április 14.
  Az újraindítás következő lépcsőfokaként, ha a beoltottak száma eléri 3,5 milliót, kinyithatnak a teraszok - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban. Közölte azt is: a felső tagozatos általános iskolásoknak május 10-ig marad az online oktatás.
 • Hatmilliárd forintos beruházást hajt végre Vecsésen a Bosch
  2021. április 12.
  Regionális szolgáltatóközpontot hoz létre Vecsésen a Bosch, Magyarország legnagyobb ipari vállalata. A hatmilliárd forintos beruházáshoz a kormány 2,1 milliárd forint támogatást biztosít, a fejlesztéssel 225 új munkahely jön létre - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten. Az eseményen részt vett Szlahó Csaba, Vecsés Város polgármestere is.
 • Előkészületben a nyári napközis tábor - videó interjú
  2021. április 12.
  A Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ ebben az évben is megszervezi a nyári napközis tábort. A megvalósítás azonban függ majd az akkori járványügyi rendelkezésektől.
 • Megszépült a Szent Kereszt Templom - videó interjú
  2021. április 12.
  Befejeződött a Szent Kereszt Templom felújítása. A rekonstrukció hosszas előkészítést követően, számos támogató és önkéntes segítő részvételével valósult meg.
 • Aktuális átjáró lezárások
  2021. április 12.
  A MÁV 100a vasútvonal Vecsés-Üllő-Monor közötti szakaszának felújítása kapcsán az aktuális vasúti átjáró lezárások ezen a héten a következők: