Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Kellemes ünnepeket!
  2019. április 19.
  Minden kedves olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánunk!
 • Május 16-án szünetel a gázszolgáltatás Vecsésen
  2019. április 19.
  2019. május 16-án 06.00 órától délután 16.00 óráig karbantartási munkálatok miatt több településen - köztük Vecsésen is - szünetel a gázszolgáltatás. A TIGÁZ Zrt. kéri, hogy a gázmérőnél felszerelt elzárócsapot a karbantartás idejére szíveskedjenek elzárt állapotba fordítani.
 • Tájékoztatás az önkormányzati elektronikus ügyintézésről
  2019. április 19.
  Az Önkormányzati ASP bevezetésével a Vecsési Polgármesteri Hivatal is kapcsolódott a digitális közigazgatás rendszeréhez, amelynek köszönhetően az ügyfelei számára kényelmi funkcióként biztosított az online, elektronikus ügyintézés lehetősége. Az Önkormányzati Hivatali Portálra feltöltött űrlapok és az e-papír szolgáltatás segítségével az ügyek gyorsan és rugalmasan intézhetők és követhetőek, akár a hivatali időn kívül és sorban állás nélkül is.
 • Májusban lesz a XXVII. Vecsési LÓTI-FUTI
  2019. április 19.
  Május 11-én ismét lesz LÓTI-FUTI a sportpályán és az azt környező utcákban. A Vecsés Város Önkormányzata által rendezett nagyszabású sporteseményre bárki jelentkezhet előzetesen az iskolák testnevelő tanárainál és személyesen a Polgármesteri Hivatal emeletén a 7-es irodában, valamint a helyszínen 11.00 órától. A verseny 13 órakor kezdődik.
 • „Kontinenseken keresztül” – fotókiállítás nyílt a repülőtéren
  2019. április 19.
  „Kontinenseken keresztül” címmel nyílt új fotókiállítás a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér BUD galériájában. A Budapestről elérhető izgalmas desztinációkat bemutató kiállítás augusztus végéig várja az érdeklődőket.
 • Budapest Airport: két hónapig zárva lesz a 2-es futópálya
  2019. április 19.
  Tavasszal a Budapest Airport befejezi a repülőtér futópályavégeihez tartozó műszeres leszállító rendszer (ILS) berendezéseinek 2015-ben megkezdett korszerűsítését. Az idei évben a 2-es számú futópálya budapesti végéhez tartozó ILS rendszert cserélik ki, ami a pálya ideiglenes lezárásával jár. Ez az átmeneti időszakban Vecsés és Üllő térségében jelent majd megnövekedett forgalmat.