Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 

Hírek

 • Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről - videó interjú
  2020. július 07.
  Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy július 13-án, hétfőn a napnyugta utáni órákban, Vecsés területén földi úton történő szúnyoggyérítést végeznek. Ezen kívül júliusban és augusztusban újabb szúnyoggyérítések várhatók Vecsésen.
 • Beszámoló a koronavírus járvány alatt hozott intézkedésekről
  2020. július 06.
  Június 30-án testületi ülést tartottak a képviselők. Szlahó Csaba polgármester a két ülés közötti beszámolója után tájékoztatta az egybegyűlteket a koronavírus-járvány alatt hozott intézkedésekről.
 • DPMV Zrt. tájékoztatás
  2020. június 30.
  A DPMV Zrt. értesíti a Tisztelt vecsési Felhasználókat, hogy 2020. július 02-án, csütörtökön 09.00 és 14.00 óra között a Rózsa utcai ivóvízvezeték rekonstrukciós munkálatai miatt (gerincvezeték kiváltás) a megjelölt városrészen, vízhiány és nyomásingadozás várható. Továbbá az adott útszakaszon forgalmi fennakadások lehetnek.
 • Értesítés
  2020. június 30.
  Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Vecsési Polgármesteri Hivatal 2020. július 1-jén, szerdán technikai okok miatt zárva tart.
 • Tájékoztatás egyéni vállalkozóknak
  2020. június 29.
  Július 1-jétől az egyéni vállalkozói tevékenységgel kapcsolatos ügyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) kell intézni - hívta fel a figyelmet az adóhatóság pénteken.
 • Előkészítik az M3 metró felújításának következő szakaszát
  2020. június 29.
  Útszűkületek, időszakos sávlezárások és forgalomterelések lesznek június 29. és július 10. között a Nagyvárad tér és a Kálvin tér között, mert előkészítik az M3 metró felújításának következő szakaszát - közölte a BKV az MTI-vel.