Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Káposzta minden formában - Hétvégén lesz a XIX. Vecsési Káposztafeszt
  2019. szeptember 20.
  Méltán lehetünk büszkék Vecsés egyik legismertebb és egyértelműen legízletesebb termékére, a savanyított káposztára. Szeptember 21-22-én, a XIX. Vecsési Káposztafeszten ennek a vitaminokban gazdag zöldségnek minden formájával találkozhat majd a közönség.
 • Hadifogoly mise lesz a Szent Kereszt templomban
  2019. szeptember 19.
  Szeptember 30-án, vasárnap 15 órakor a vecsési Szent Kereszt templomban az egykori hadifoglyokért és az elhurcoltakért lesz szentmise. A szervezők tisztelettel hívják a nehéz idők tanúit, az egykori foglyokat és a hozzátartozóikat.
 • Rendkívüli buszjárat a Káposztafeszt idején
  2019. szeptember 18.
  Szeptember 21-22-én hétvégén, a Káposztafeszt idején rendkívüli menetrend szerint közlekedik a helyi buszjárat. A busz a Halmy József tér és az Iskola utca között szállítja az utasokat az alábbi időpontokban és útvonalon:
 • Sporttörténeti sikerek a Kettesfogathajtó VB-n
  2019. szeptember 17.
  Hölle Martin egyéniben, illetve Osztertág Kristóffal és a vecsési ifj. Dobrovitz Józseffel kiegészülő magyar csapat egyaránt megvédte címét a németországi Drebkauban rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.
 • DPMV Zrt. tájékoztatás
  2019. szeptember 16.
  A Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. (DPMV Zrt.) az alábbi tájékoztatást tette közzé honlapján a Kinizsi utca felújításával kapcsolatban:
 • Impozáns játszóteret adtak át az Epresben
  2019. szeptember 14.
  Szeptember 14-én, délelőtt átadták a felújított játszóteret az Epresben. A gyerekek homokozójátékokkal érkeztek, majd az ünnepélyes szalagátvágás után birtokba vették a területet, ahol az új játékok mellett arcfestés, kézműveskedés és egy hatalmas plüssmackó fogadta őket.