Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Meghívó a VHZ karácsonyi koncertjére
  2018. december 10.
  December 16-án, vasárnap 17.30 órától karácsonyi koncertet ad a Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület Musikverein Wetschesch. A VHZ tagsága ezzel a koncerttel kíván áldott, szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket és sikeres boldog új évet mindenkinek!
 • Lovas Világkupa - Dobrovitz József harmadik lett
  2018. december 10.
  Dobrovitz József harmadik lett a négyesfogathajtók Papp László Sportarénában rendezett világkupaversenyén. Az első menet során a hat hajtó közül meglepetésre kiesett a sportág élő legendájának számító holland Ijsbrand Chardon, aki csak ötödik lett, így nem jutott a legjobb hármat felvonultató összevetésbe.
 • Megkezdődött a parkolóház építése a budapesti repülőtéren
  2018. december 10.
  Ünnepélyesen is megkezdődött az új, hatszintes parkolóház építése a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. Terminálja előtt. Az október elsején lezárt területen 2500 férőhelyes, többfunkciós parkolóház épül, ahonnan az átadás után az autósok és utasaik közvetlenül átsétálhatnak a terminálra. A Budapest Airport csak az elmúlt öt évben nem kevesebb, mint 12 millió eurót, azaz 4 milliárd forintot költött a parkolók fejlesztésére.
 • Idén is lesz Mindenki Karácsonya
  2018. december 10.
  Vecsés Város Önkormányzata és a Bálint Ágnes Kulturális Központ szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a Mindenki Karácsonyára és a karácsonyi vásárra 2018. december 16-án, vasárnap a Piac térre.
 • Kitüntető díjakat adott át a Pest Megyei Önkormányzat
  2018. december 07.
  Pest Megye Önkormányzata december 7-én délelőtt rendezte meg a Megyenapot, amelyen átadták a kitüntető díjakat. Az elismeréssel a közművelődés, a tudomány, a kultúra, az építészet, a környezetvédelem, valamint a közbiztonság és a társadalmi összetartozás érdekében tett erőfeszítéseket díjazták.
 • Ünnepi költészet
  2018. december 07.
  Saját szerzeményű adventi és karácsonyi verseket adnak elő a G. Ferenczy Hanna Irodalmi Kör tagjai december 7-én, pénteken 18 órától a Róder Imre Városi Könyvtárban. A műsorban közreműködnek a Concerto Harmonia Énekegyüttes tagjai.