Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

VEVŐI ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS ELRENDELÉSE


A Vecsési Polgármesteri Hivatalban önkéntes, anonim ügyfél elégedettségmérést végzünk

2024. június 1. és 2024. június 30. közötti időszakban.

A felméréssel az a célunk, hogy jobban megismerhessük az Önök véleményét, javaslatait, elvárásait.
 

Kérdőív kitöltése

 


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 


Űrlapkitöltési tájékoztató!

Hírek

 • Átadták a városi kitüntetéseket
  2024. június 14.
  Vecsés újratelepítésének 238. évfordulója alkalmából városi ünnepséget tartottak a Szent István téren. A június 14-i eseményen átadták a városi kitüntetéseket is.
 • Meghívó városi ünnepségre
  2024. június 12.
  Vecsés Város Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és Családját Vecsés újratelepítésének 238. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepségre. Időpont és helyszín: 2024. június 14. 17 óra, Szent István tér.
 • Főzőverseny a Káposztafeszten - videó interjú
  2024. június 11.
  Már lehet jelentkezni a XXII. Vecsési Káposztafeszt főzőversenyére. A zsűri elnöke szombaton Bede Róbert, vasárnap Szőke András lesz. A részletekről Frühwirthné Halász Melinda alpolgármester, a Káposztafeszt Szervezőbizottság tagja tájékoztatott a WTV Vecsési Magazin című műsorában.
 • Tájékoztatás munkavégzésről
  2024. június 11.
  A Kelet-Pest megyei Kft. a villamos hálózatok kertészeti, erdészeti jellegű karbantartását, mint kivitelező vállalkozó végzi. Feladatuk csak és kizárólag a villamos hálózatokra előírt védőtávolságok kialakítása (20 kV-3méter, 0,4 kV-1,5 méter plusz az 1 éves növekmény).
 • Választási eredmények Vecsésen
  2024. június 10.
  Ismét Szlahó Csaba lett Vecsés polgármestere, aki önkormányzati képviselőként a hetedik, polgármesterként pedig az ötödik ciklusát kezdheti meg a városvezetésben. A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után a 2024-es önkormányzati választás eredményei Vecsésen a következők lettek:
 • Értesítés földgáz szagosítási rendszer karbantartásáról
  2024. június 10.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Rt. a Vecsés csomópont központi szagosító rendszerén karbantartási munkálatokat végez. A karbantartás tervezett időpontja: 2024. június 10 és június 21 közötti időszak.
