Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 


Űrlapkitöltési tájékoztató!

Hírek

 • Falusi esték Vecsés városában - Meghívó
  2023. március 27.
  A Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Kulturverein-Vecsés tisztelettel meghívja Önt és családját 2023. március 27-én, hétfőn 18.00 órára a Grassalkovich Iskolába. Az est folyamán vetített képek segítségével betekintést nyerhetnek néhány vecsési család egykori otthonába.
 • Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás
  2023. március 25.
  Március 26-án, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára kell előre állítani. A vasárnapi óraátállítás miatt változik több éjszakai belföldi és nemzetközi vonat, illetve néhány vidéki, valamint fővárosi buszjárat közlekedése - közölte a MÁV és a Budapesti Közlekedési Központ.
 • LÓTI-FUTI 2023 - Támogatói felhívás
  2023. március 23.
  Vecsés Város Önkormányzata idén ismét megrendezi a Vecsési LÓTI-FUTI futóversenyt. Célunk egy felejthetetlen élménynap megszervezése, melynek megvalósításhoz támogatókat keresünk.
 • Tájékoztatás közterületen történő munkavégzésről
  2023. március 21.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2023. március 22. és április 6. közötti időszakban Vecsés Város Önkormányzata megbízásából a város egyes közterületein található fás szárú növények lemosó permetezését végzik.
 • Egy alkalommal módosíthatók a középiskolai felvételi jelentkezések
  2023. március 20.
  Március 21. keddtől – március 23. csütörtökig egy alkalommal módosíthatók a középiskolai felvételi jelentkezések. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a tanulók megváltoztathatják a megjelölt tanulmányi területek sorrendjét, illetve újakat is felvehetnek.
 • A világ 2023-ban - Meghívó Nógrádi György előadására
  2023. március 16.
  Tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt Nógrádi György előadására. Az ország egyik legismertebb biztonságpolitikai szakértője Szlahó Csaba polgármester meghívására érkezik Vecsésre.
