Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Káposzta minden formában - Közeledik a XIX. Vecsési Káposztafeszt
  2019. augusztus 23.
  Méltán lehetünk büszkék Vecsés egyik legismertebb és egyértelműen legízletesebb termékére, a savanyított káposztára. Szeptember 21-22-én, a XIX. Vecsési Káposztafeszten ennek a vitaminokban gazdag zöldségnek minden formájával találkozhat majd a közönség.
 • Önkormányzati választások - Szombaton kezdődhet az aláírásgyűjtés
  2019. augusztus 23.
  Október 23-án, pénteken nyomtatják ki a választási irodák az ajánlóíveket, amelyeken a választók jelölteket ajánlhatnak az októberi helyi önkormányzati és nemzetiségi választásra. A jelöltek és jelölőszervezetek szombattól kaphatják meg az ajánlóíveket, ezzel elkezdődik az önkormányzati képviselők októberi választására az aláírásgyűjtés.
 • DPMV Zrt. tájékoztatás
  2019. augusztus 23.
  A Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. (DPMV Zrt.) az alábbi tájékoztatást tette közzé közösségi oldalán a Kinizsi utca felújításával kapcsolatban:
 • Értesítés a méhészek számára
  2019. augusztus 22.
  Felhívjuk a méhészek figyelmét, hogy a Liszt Ferenc Repülőtér 650 ha területén az BFKH által engedélyezett szerekkel és dózisokban szúnyoggyérítés történik 2019. augusztus 24-én.
 • Szent István napi ünnepség Vecsésen - videó
  2019. augusztus 21.
  Augusztus 20-án a Szent István téren került megrendezésre a városi ünnepség. A jeles eseményen a beszédek elhangzását és a műsort követően, a történelmi egyházak képviselői megáldották az új kenyeret.
 • Elkészült a város vízhálózat-rekonstrukciójának költségbecslése-videó
  2019. augusztus 21.
  Az önkormányzat megbízásából a DPMV Zrt. elkészítette a város vízhálózat-rekonstrukciójának költségbecslését. A részletekről a Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. beruházási főmérnöke, Less Krisztián nyilatkozott a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorában.