Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Értesítés
  2019. május 21.
  Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Vecsési Polgármesteri Hivatalban 2019. május 27-én, hétfőn technikai okok miatt az ügyfélfogadás szünetel, kivételt képez az anyakönyvi ügyintézés.
 • Éjfélkor lejár az adóbevallás elkészítésének határideje
  2019. május 20.
  Hétfő éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-vel. A közlemény szerint a NAV által készített szja-bevallási tervezetet átnézni, elfogadni, módosítani és kiegészíteni legegyszerűbben az ügyfélkapun keresztül lehet.
 • XIX. Vecsési Káposztafeszt - felhívás helyi vállalkozóknak
  2019. május 20.
  Szeptember 21-22-én lesz a XIX. Vecsési Káposztafeszt. Mint minden évben, idén is igyekszünk az ország legkiválóbb kézműves mestereit és Vecsés legjellegzetesebb ízeit felvonultatni a rendezvényen. Jelszavaink: minőség és tradíció. Június 7-ig elsősorban csak a vecsési székhellyel rendelkező vállalkozások jelentkezését várjuk a gasztró- és kézműves kiállítók közé.
 • Választási tudnivalók - videó interjú
  2019. május 20.
  A Köztársasági Elnök az Európai Parlament tagjainak választását 2019. május 26-ra tűzte ki. A szavazóknak az alábbi tájékoztatást teszi közzé a Helyi Választási Iroda.
 • Véradás Vecsésen
  2019. május 20.
  2019. május 29-én 11.30 órától-18 óráig véradást szervez a Magyar Vöröskereszt a Bálint Ágnes Kulturális Központban. Kérjük a kedves Véradókat, hogy személyi igazolványukat vagy útlevelüket, jogosítványukat feltétlenül hozzák magukkal, valamint ne felejtsék otthon a lakcím- és a TAJ-kártyájukat sem.
 • Vecsési Magazin
  2019. május 17.
  A Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2019. május 17. pénteki adásának tartalmából: