Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 


Űrlapkitöltési tájékoztató!

Hírek

 • Kormányinfo: Hosszabb lesz a téli szünet
  2022. szeptember 29.
  Hosszabb lesz a téli szünet az iskolákban, mint az elmúlt években megszokott volt: december 22-től január 8-ig fog tartani - ismertette a kormány döntését Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón. Idén december 21-én kell utoljára iskolába menni és 2022. január 9-e lesz a szünetet követő első iskolai nap - közölte a miniszter, hozzátéve, ez a döntés is lehetővé teszi azt, hogy az energiával spóroljanak.
 • Kettős jubileum a Káposztafeszten
  2022. szeptember 29.
  Egy helyi fesztivál huszadik alkalommal való megrendezése már önmagában jeles esemény a város életében. A XX. Vecsési Káposztafeszt idején azonban még egy jubileumot ünnepelhettünk: 25 éves Vecsés és Gyergyószárhegy testvérvárosi kapcsolata.
 • Tájékoztató a népszámlálásról
  2022. szeptember 29.
  Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a 2021. évi népszámlálásról szóló 2018. évi CI. törvény rendelkezései szerint Magyarország területén 2022. október 1-jén 0:00 órakor fennálló állapot alapulvételével a természetes személyekről és a lakásokról nép- és lakásszámlálást (a továbbiakban: népszámlálás) kell tartani.
 • Meghívó testületi ülésre
  2022. szeptember 26.
  A képviselő-testület 2022. szeptember 29-én, csütörtökön 16.00 órakor ülést tart. Az ülés helyszíne a Városháza Díszterme (Vecsés, Szent István tér.1.)
 • A XX. Vecsési Káposztafeszt versenyeredményei
  2022. szeptember 26.
  Számos különböző megmérettetés zajlott idén is a Vecsési Káposztafeszten. Volt két napon át tartó főzőverseny, legszebb sátor-, savanyúság-, legnagyobb káposzta verseny, valamint díjazta a zsűri a nemzetiségi ruhabemutatót és a felvonulást is. Az eredmények az alábbiak lettek:
 • Országos Könyvtári Napok Vecsésen
  2022. szeptember 26.
  A Róder Imre Városi Könyvtár is csatlakozott az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz. Október 3-9 között számos eseményre várják az érdeklődőket. A rendezvények ingyenesen látogathatók.
