Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a Helyi Operatív Munkacsoport által működtetett önkormányzati vonal: 06 80 981 121


 


Űrlapkitöltési tájékoztató!
 


Tisztelt Lakosság! Tisztelt Ügyfelünk!


A Vecsési Polgármesteri Hivatalban önkéntes, anonim vevői elégedettségmérést végzünk

2021. június 1. és 2021. június 30. közötti időszakban.

A felméréssel az a célunk, hogy jobban megismerhessük az Önök véleményét, javaslatait, elvárásait.

 

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, de google fiók szükséges hozzá.

 

Kérdőív kitöltése

Hírek

 • Aktuális átjáró lezárások
  2021. június 12.
  A MÁV 100a vasútvonal Vecsés-Üllő-Monor közötti szakaszának június 18-án befejeződő felújítása kapcsán, az aktuális vasúti átjáró lezárások a június 14-i héten a MÁV legfrissebb tájékoztatása szerint a következők:
 • Értesítés légi szúnyoggyérítésről
  2021. június 11.
  Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Vecsés területén légi úton történő szúnyoggyérítést végeznek 2021. június 16-án, szerdán, a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Rossz idő esetén a védekezésre június 17-én vagy 18-án, ugyanebben az időben kerül sor.
 • Vecsési Magazin
  2021. június 11.
  A Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2021. június 11. pénteki adásának tartalmából:
 • Vecsési aktuális – videó interjú
  2021. június 11.
  A polgármester szerint kiállta a próbát a város intézményrendszere a járványhelyzet idején. Szlahó Csaba a fokozatos újrakezdésről, a közösségi eseményekről és az ismét aktuálissá vált szúnyoggyérítésről nyilatkozott a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorában.
 • Koszorúzás Vecsés újratelepítésének évfordulója alkalmából
  2021. június 11.
  2021. június 14-én ünnepeljük Vecsés újratelepítésének 235. évfordulóját. A veszélyhelyzetre való tekintettel, a jelenlegi rendelkezések értelmében a városi ünnepség sajnos, az idei évben is elmarad. Vecsés Város Önkormányzata június 14-én, 14 órakor az évforduló alkalmából koszorút helyez el a Szent István téren.
 • Lakossági faültetési akció
  2021. június 10.
  Vecsés Város Önkormányzata idén is meghirdeti őszi faültetési akcióját, városunk közterületeinek szépítése céljából. Azon lakosok számára, akik vállalják, hogy a városképet rontó, kiöregedett, kiszáradt fákat saját ingatlanjuk előtt a közterületen kivágják, vagy a fával nem rendelkező közterületet szeretnék faültetéssel szebbé tenni, és a faültetéssel járó munkálatokat elvégzik, az Önkormányzat környezetbe illő díszfa csemetét biztosít.