Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Stúdióbeszélgetés a zárszámadásról - videó
  2018. augusztus 13.
  A képviselő-testület a 2018. május 29-i ülésén elfogadta a 2017. évi költségvetés zárszámadását. Ennek részleteiről, valamint az elmúlt év beruházásairól és a jövőbeni fejlesztési tervekről nyilatkozott Mohainé Jakab Anikó, Vecsés jegyzője, valamint Szlahó Csaba polgármester a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorában.
 • Meghívó az augusztus 20-i városi ünnepségre
  2018. augusztus 13.
  Vecsés Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és Családját az augusztus 20-i Szent István napja alkalmából rendezendő ünnepségre. Helyszín: Vecsés, Szent István tér (esős idő esetén a Bálint Ágnes Kulturális Központ). Időpont: 2018. augusztus 20. 10.00 óra
 • Még lehet jelentkezni a Káposztafeszt főzőversenyére
  2018. augusztus 13.
  Szeptember 22-23-án lesz a XVIII. Vecsési Káposztafeszt. A rendezvény mindkét napján főzőversenyen mérhetik össze tudásukat a nevező csapatok. Az elkészült ételeket szombaton és vasárnap is külön értékeli a zsűri. A szervezők várják baráti társaságok, családok, munkahelyi csapatok és mindenki más jelentkezését, aki szívesen megmutatná a főzőtudományát a Káposztafeszten is!
 • VI. Vecsési Murcifeszt
  2018. augusztus 13.
  Augusztus 25-én, szombaton ismét lesz Murcifeszt a Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület és a Vecsési Borbarátok Egyesületének szervezésében. A gyerekeket bolhapiaccal, mustkóstolással várják a délelőtt folyamán a Fő út 60. sz. alatt, délután pedig a felnőtteknek - többek között - zenés-táncos programokat, must- és borkóstolást kínálnak a szervezők.
 • Lakossági faültetési akció
  2018. augusztus 10.
  Vecsés Város Önkormányzata idén is meghirdeti őszi faültetési akcióját, városunk közterületeinek szépítése céljából. Azon lakosok számára, akik vállalják, hogy a városképet rontó, kiöregedett, kiszáradt fákat saját ingatlanjuk előtt a közterületen kivágják, vagy a fával nem rendelkező közterületet szeretnék faültetéssel szebbé tenni, és a faültetéssel járó munkálatokat elvégzik, részükre az Önkormányzat környezetbe illő díszfa csemetét biztosít.
 • Karbantartási szünet
  2018. augusztus 06.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Takarnet rendszer országos karbantartása miatt 2018. augusztus 10-én pénteken 14 órától a lakcímbejelentések és a tulajdoni lapok kiadásának ügyintézése szünetel. A rendszer karbantartása előreláthatóan 14 és 20 óra között zajlik.