Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Kitüntető díjakat adott át a Pest Megyei Önkormányzat
  2018. december 07.
  Pest Megye Önkormányzata december 7-én délelőtt rendezte meg a Megyenapot, amelyen átadták a kitüntető díjakat. Az elismeréssel a közművelődés, a tudomány, a kultúra, az építészet, a környezetvédelem, valamint a közbiztonság és a társadalmi összetartozás érdekében tett erőfeszítéseket díjazták.
 • Ünnepi költészet
  2018. december 07.
  Saját szerzeményű adventi és karácsonyi verseket adnak elő a G. Ferenczy Hanna Irodalmi Kör tagjai december 7-én, pénteken 18 órától a Róder Imre Városi Könyvtárban. A műsorban közreműködnek a Concerto Harmonia Énekegyüttes tagjai.
 • Vecsési Magazin
  2018. december 07.
  A Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2018. december 7. pénteki adásának tartalmából:
 • Idén is lesz Mindenki Karácsonya
  2018. december 07.
  Vecsés Város Önkormányzata és a Bálint Ágnes Kulturális Központ szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a Mindenki Karácsonyára és a karácsonyi vásárra 2018. december 16-án, vasárnap a Piac térre.
 • Nem talált hibát a csokimikulásokban a fogyasztóvédelem
  2018. december 05.
  Megkezdte az ünnepek előtti országos ellenőrzéseket a fogyasztóvédelmi hatóság, az eddigi tapasztalatok szerint a csokoládémikulások összetétele megfelel a csomagoláson feltüntetett elnevezésnek, zsír- és cukortartalomnak.
 • Fogyasztóbarát Advent
  2018. december 03.
  December első három hete az ünnepi előkészület időszaka. Ma már alig van olyan város vagy település, ahol ne rendeznének kisebb-nagyobb adventi vásárt. Ezzel párhuzamosan a Pest Megyei Kormányhivatal szakemberei is igyekeznek megtenni a szükséges megelőző intézkedéseket. Elkezdődött és még javában tart a Mikulás csokik, a virslik és a fényfüzérek fogyasztóvédelmi ellenőrzése.