Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Vecsési Magazin
  2018. február 23.
  A Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2018. február 23. pénteki adásának tartalmából:
 • Meghívó testületi ülésre
  2018. február 23.
  A Képviselő-testület 2018. február 27-én, kedden 16.00 órakor ülést tart. Az ülés helyszíne a Vecsési Polgármesteri Hivatal díszterme.
 • Felmérik a gyümölcsös ültetvényeket
  2018. február 23.
  A Központi Statisztikai Hivatal a címjegyzékén szereplő gazdaságok számára kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, melynek terepmunkái 2018. március 1-je és április 16-a között zajlanak.
 • Kínai Holdújév Fesztivál lesz Vecsésen - videó interjú
  2018. február 23.
  Február 25-én Vecsésen rendezi meg a Kínai Holdújév Fesztivált a Magyar-Kínai Kulturális Egyesület. Az eseményen lesz kézműves vásár, origami hajtogatás, hagyományos kínai orvoslás, kínai opera és teaház is. A rendezvény minden programja ingyenes.
 • SZJA-bevallás - Még egy hónapig kérhető a postázás
  2018. február 22.
  Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja és tavaly egyéni vállalkozó sem volt, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól az szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tenni, mint adóazonosító jelet és a születési dátumot tartalmazó kérelmet eljuttatni a NAV-hoz március 19-éig.
 • Vecsési Tájékoztató
  2018. február 22.
  Megjelent a Vecsési Tájékoztató februári száma. A helyi önkormányzat ingyenes közéleti kiadványában - egyebek mellett - a város aktuális híreiről és eseményeiről olvashatnak.