Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Tájékoztatás
  2019. július 15.
  Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a hétvégi vihar következményeként, telefonos elérhetőségeink átmenetileg nem működnek. A technikai hiba elhárítása folyamatban van.
 • A Nébih zöld számán jelenthetőek a méhpusztulási esetek
  2019. július 15.
  Hamarosan megkezdődik a napraforgó virágzása, amikor is a méhészek gyakran tapasztalják a méhcsaládok gyengülését, pusztulását. A méhelhullási esetek hatékony és szakszerű kivizsgálása érdekében az Agrárminisztérium kéri, hogy a méhészek haladéktalanul jelentsék az eseteket a Nébih zöld számán (06-80/263-244).
 • Programokban gazdag lesz a XIX. Vecsési Káposztafeszt
  2019. július 15.
  Számos programot kínál ebben az évben is a Vecsési Káposztafesztivál. Szeptember 21-22-én, immáron tizenkilencedik alkalommal rendezik meg az Epresben a város legnagyobb gasztrokulturális eseményét.
 • Átmenetileg megnövekszik a légiforgalom Vecsés felett
  2019. július 15.
  A Budapest Airport Zrt. tájékoztatása szerint július 15 és július 21 között az alábbi időpontokban terveznek pályazárást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es számú (13L/31R jelzésű) futópályáján karbantartási munkálatok miatt:
 • Vecsési Moto-Rock Fesztivál
  2019. július 10.
  Július 19-én és 20-án ismét Moto-Rock Fesztivál lesz Vecsésen. A Dobrovitz Lovasfarmon két napon át számos zenekar és motoros program szórakoztatja az érdeklődőket. A motoros felvonulás július 20-án, szombaton 15.30-tól kezdődik.
 • Tájékoztató a kormányablak nyitvatartási rendjéről
  2019. július 10.
  A Pest Megyei Kormányhivatal Vecsési Járási Hivatala tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2019. július 1-jétől Budapest Főváros Kormányhivatala és a Pest Megyei Kormányhivatal illetékességi területén működő valamennyi kormányablak egységesen az alábbi nyitvatartási rend szerint fogadja az ügyfeleket: