Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Visszavonták a ferihegyi repülőtér új parkolóházának építési engedélyét
  2018. december 12.
  Budapest Főváros Kormányhivatal visszavonta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új parkolóházának építési engedélyét, a repteret üzemeltető Budapest Airport így felfüggesztette a munkálatokat. A kormányhivatal.hu oldalon olvasható tájékoztatás szerint a fellebbezés benyújtásának a döntés végrehajtására nincs halasztó hatálya.
 • NHKV: kamatmentes részletfizetési kedvezményt adnak a visszamenőleges számlákra
  2018. december 12.
  A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. megkezdte az utolsó negyedéves, illetve elmaradt szemétszállítási számlák kiküldését az ügyfeleknek. Az NHKV minden ügyfélnek kamatmentes részletfizetési kedvezményt biztosít a visszamenőleges számlák kifizetésére – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
 • Tájékoztatás
  2018. december 11.
  Az Oroszországi Föderáció állategészségügyi hatósága módosította az afrikai sertéspestis vonatkozásában fertőzöttnek minősülő területek körét, amely Magyarország tekintetében a korábban is beletartozó Heves- és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéken túlmenően a következő megyékkel bővült: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Nógrád megye, Pest megye - tette közzé Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár.
 • Meghívó testületi ülésre
  2018. december 11.
  A Képviselő-testület 2018. december 13-án, csütörtökön 16.00 órakor ülést tart. Az ülés helyszíne a Városháza Díszterme (Vecsés, Szent István tér.1.)
 • Jubiláló házaspárokat köszöntöttek Vecsésen
  2018. december 11.
  Jubiláló házaspárokat köszöntöttek december 8-án, szombaton Vecsésen. A 25., 50., 60. és 65. házassági évfordulójukat tartó párok a Szent Kereszt Templomban találkoztak, majd a Bálint Ágnes Kulturális Központban ünnepeltek.
 • Idén is lesz Mindenki Karácsonya
  2018. december 11.
  Vecsés Város Önkormányzata és a Bálint Ágnes Kulturális Központ szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a Mindenki Karácsonyára és a karácsonyi vásárra 2018. december 16-án, vasárnap a Piac térre.