Önkormányzat Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hírek

 • Motoros Mikulás felvonulás lesz Vecsésen
  2017. november 23.
  Mint 2003 óta minden évben, idén is útnak indulnak a Motoros Mikulások Vecsésen. A gépparipás Télapók és Krampuszok december 3-án, vasárnap 13.30-kor gyülekeznek a Halmi Telepi Általános Iskolánál, majd körbe motorozva a várost, apró ajándékokkal lepik meg a gyerekeket. A vecsési Mikulásokhoz csatlakoznak majd gyáli barátaik is.
 • Mézeskalács kiállítás a Bálint Ágnes Emlékházban
  2017. november 23.
  Bálint Ágnes születésének 95. évfordulója alkalmából mézeskalács kiállítás nyílt az írónő Emlékházában, melyet egyénileg a nyitva tartási napokon lehet megtekinteni.
 • Befejeződött a Polgármesteri Hivatal és az Andrássy Gyula Általános Iskola energetikai korszerűsítése
  2017. november 23.
  A projekt a Széchenyi 2020 program keretében 2017. tavaszán kezdődött. A város 237,3 millió forint európai uniós támogatást nyert a KEHOP-5.2.9-16 számú konstrukció keretében a polgármesteri hivatal és a Vecsési Andrássy Gyula Általános Iskola épületének energetikai korszerűsítésére. A fejlesztés az Európai Unió Regionális fejlesztési Alap támogatásával és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósult meg.
 • III. Vecsési Népdal, Nóta és Operett Est
  2017. november 23.
  November 24-én rendezik meg a III. Vecsési Népdal, Nóta és Operett Estet a Bálint Ágnes Kulturális Központban. A Roma Nemzetiségi Önkormányzat és a Városi Önkormányzat közös szervezésében megvalósuló program este fél 7-kor kezdődik. A műsorban fellép többek között Bangó Margit, Madarász Katalin, Vásári Mónika, a Labdarózsa Népdalkör és a Rosmarein Tánccsoport is.
 • Meghívó közmeghallgatásra
  2017. november 23.
  Értesítjük Vecsés Város lakosságát, hogy Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 54. §-a alapján 2017. november 30-án 17.00 órától a Vecsési Polgármesteri Hivatal Dísztermében (Vecsés, Szent István tér 1.) KÖZMEGHALLGATÁST tart.
 • Idén is lesz Mindenki Karácsonya
  2017. november 21.
  A hagyományokhoz híven, december 17-én Mindenki Karácsonya lesz a Szent István téren. A karácsonyi vásár 13 órakor kezdődik, majd a délután folyamán a Bálint Ágnes Kulturális Központ előtt fellép - többek között - a Vecsési Zeneiskola, a Balla Péter Népdalkör, a Nachtigallen Kórus és a Rosmarein Tánccsoport, valamint bemutatják ünnepi műsorukat a Református Óvoda és a Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskola gyermekei is.