Polgármesteri hivatal Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

A Vecsési Polgármesteri Hivatalban önkéntes, anonim vevői elégedettségmérést végzünk

 

2017. június 6. és 2017. június 30. közötti időszakban.

 

VEVŐI ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS KITÖLTÉSE

Hírek

 • Általános tűzgyújtási tilalmat rendeltek el
  2017. június 22.
  Június 20-tól átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon.
 • Költözik a Városgondnok - A Városgondnok hírei
  2017. június 22.
  A Városgondnok örömmel értesíti a lakosságot, hogy júniusban új telephelyre költözik. Az ügyfélszolgálatot a költözés nem érinti, a költözés alatt az ügyfélszolgálat zavartalanul az eredeti címen, a Damjanich utca 34. alatt működik.
 • Másodfokú hőségriasztás van hétfőig
  2017. június 22.
  Másodfokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár csütörtökön 0 órától jövő hétfőn 24 óráig - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Szentes Tamás azért döntött így a tárca szakmai ajánlásait figyelembe véve, mert az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján tartós hőség várható az elkövetkező napokban.
 • Értesítés igazgatási szünetről
  2017. június 20.
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Képviselő-testület 18/2016. (XII.15.) önkormányzati rendelete alapján a Vecsési Polgármesteri Hivatal 2017. július 3-tól 2017. július 7-ig igazgatási szünet miatt zárva tart.
 • Tájékoztató a Hivatal zárva tartásáról
  2017. június 20.
  Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Vecsési Polgármesteri Hivatal 2017. június 27-én, kedden technikai okok miatt zárva tart.
 • Szent Iván éji tábortűz az Emlékházban
  2017. június 19.
  Szent Iván éji lampionos felvonulást tartanak június 24-én a Bálint Ágnes Emlékház szervezésében. A gyülekezés 21 órakor lesz az Andrássy Gyula Általános Iskola előtt, s onnan indul a menet a Barcsai utca 1. szám alatt lévő Emlékházba. Bálint Ágnes egykori otthonának udvarán tábortűz, tűzugrás, éneklés, mesehallgatás várja az érdeklődőket. A belépés ingyenes, ám a program rossz idő esetén elmarad!