Pályázatok Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdon értékesítéséről.


 

A Vecsési Polgármesteri Hivatal felvételt hirdet pénzügyi ügyintéző (pénztáros)
munkakör betöltésére.A Vecsési Polgármesteri Hivatal felvételt hirdet adóügyi ügyintéző munkakör
betöltésére.


 

Pályázati felhívás gyermek háziorvosi praxis betöltésére


 

A projekt címe: A vecsési Kinizsi utca felújítása
Azonosító: PM_ONKORMUT_2018/168
Kedvezményezett: Vecsés Város Önkormányzata
Támogatás összege:  89,98 millió Ft
 
A pályázat keretében a város déli részén található Kinizsi utcát kívánjuk felújítani, mely két szakaszból áll. Az első szakasz a Dózsa György úttól (4602. j. megyei út) az Erzsébet térig, majd másik szakasz a tértől a Zrínyi utcáig tart. Az utca a mintegy 1,2 km2-nyi Andrássy telep nevű városrész mellékutcáinak forgalmát gyűjti össze. A Kinizsi utca egy városrészeket összekötő, gerincútként útként is funkcionál, mivel összeköti a kertekaljai és az Andrássy telepi városrészt a Dózsa György (4602 sz. megyei út) úttal, ezzel együtt a vasúti átjárón keresztül az északi városközponti részeket a déli városrésszel. A Kinizsi utcát magába foglaló városrészen, mintegy 5000 főnyi lakosság él, akik napi szinten főként gépjárművel és kerékpárral haladnak keresztül ezeken az utcákon. Ezen az úton közlekedik a Volán buszjárata, ami az utca két szakaszát elválasztó Erzsébet térről indul és szállítja az utasokat Budapest, Kőbánya-Kispestig. A utca burkolata a nagy forgalom miatt jelentősen elhasználódott, töredezett felszínnel, a közműbekötések és kátyúk javításával, kitörésekkel, a kerékpáros forgalom számára veszélyes, letöredezett szélekkel rendelkezik. Célunk az utca burkolatának felújítása, új szegélykövekkel, burkolatfestéssel, gyalogátkelőhely felújítása és festése, előjelző piktogrammal, a szikkasztóárok árkok profilozása, közúti jelzőtáblák táblák és egy napelemes sebességellenőrző egység elhelyezése, valamint zöldfelület kialakítása. Az utcában elhelyezésre kerül 1-1 db. négyállásos kerékpártároló. Az utcák felújításával nem csak a városrészen lakók kapnak hosszú távra egy jó minőségű, nagyobb teherbírású, kényelmes, halkabb utat, hanem az áthaladó forgalom is gyorsabban éri el az egy végén a városon áthaladó 4602.-es jelű utat (Dózsa György út), a másik végén a Zrínyi utcát, ahonnan a város két új lakóparkja közelíthető meg. A Kinizsi utcában számos közintézmény és üzlet található, így a két utcarész közepén lévő Erzsébet téren van egy katolikus templom, egy játszótér, az Andrássy Gyula Általános Iskola, a Bálint Ágnes Óvoda, a városi tanuszoda, számos üzlet, gyógyszertár, melyek mind jelentős lakossági forgalmat bonyolítanak.

Frissítés:

A sikeres közbeszerzési eljárást követően a kivitelezési munkák 2019. június végén megkezdődnek.

Frissítés:

Szeptember 13-án műszaki átadás-átvétellel sikeresen lezárult a Kinizsi utca felújítása.

Frissítés:

A Kinizsi utca ünnepélyes átadójára november 07-én került sor, ahol Szlahó Csaba polgármester és Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a helyi Képviselő-testület tagjainak részvételével ünnepélyesen átvágták a nemzeti szalagot, így adva át az utcát a forgalomnak.

 

 

 

 

 


 

Vecsési Központi Konyha felújítása - közbeszerzési dokumentumok


 

A "Zöldfa utca felújítási munkái" közbeszerzési dokumentáció


 

Andrássy iskola épületenergetikai közbeszerzési eljárás dokumentumai 2016.05.30


 

Vecsési Polgármesteri Hivatal épületenergetikai közbeszerzési eljárás dokumentumai 2016.05.30


 

ÁROP Pályázat


Szervezetfejlesztés Vecsés Város Önkormányzata számára

 

Az ÁROP-3.A.2-2013-2013-0031 „Szervezetfejlesztés Vecsés Város Önkormányzata számára” projekt keretében Vecsés  Város Önkormányzata szakértők segítségével az alábbi tanulmányokat készítette el:

 

Letölthető tömörített állomány /zip/

 

Vecsés, 2014. október  29.


 

Vecsés Városközpont Akcióterületi Terve