Videó interjúk Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

 • Stúdióbeszélgetés 2022 - III. rész
  2022. június 16.

  Június 10-én a WTV Vecsési Magazin című műsorában folytatódott a stúdióbeszélgetés a város költségvetéséről és a 2022-es tervekről. Szlahó Csaba polgármestert és Alattyányi Istvánt, a Gazdasági Bizottság elnökét ezúttal a folyamatban lévő és tervezett beruházásokról, új gyalogátkelőhelyek és okos zebrák létesítéséről is kérdezte Szappanos Krisztina.

 • Stúdióbeszélgetés 2022 - II. rész
  2022. június 08.

  A WTV Vecsési Magazin című műsorában június 3-án folytatódott a stúdióbeszélgetés a város költségvetéséről és a 2022-es tervekről. Szlahó Csaba polgármester és Alattyányi István, a Gazdasági Bizottság elnöke ezúttal a járványhelyzetről és az ukrajnai menekültek megsegítéséről nyilatkozott.

 • Stúdióbeszélgetés 2022 - I. rész
  2022. május 30.
  A képviselő-testület a február 28-i ülésén rendeletet alkotott Vecsés Város Önkormányzatának 2022. évi költségvetéséről. Szappanos Krisztina ennek kapcsán kérdezte Szlahó Csaba polgármestert és Alattyányi Istvánt, a Gazdasági Bizottság elnökét a költségvetésről és az ez évi tervekről. A Williams Televízió Vecsési Magazinjában rögzített stúdióbeszélgetés első részét május 27-én láthatták a nézők.