Videó interjúk Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

 • Bokréta ünnep az Airport City Logisztikai Parkban
  2018. november 29.

  Az Airport City Logisztikai Park legújabb big-box épületét 2019 első negyedévében adják át a CPI Property Group vecsési komplexumában, amely a reptéri régió egyik legnépszerűbb ipari ingatlan fejlesztése. A fejlesztés alatt álló E-F csarnok elérte legmagasabb pontját, így a vállalat 2018. november 29-én bokréta ünnepséget tartott.

 • Az Egészséges Budapest Program keretében fejlesztik a Vecsési Szakrendelőt
  2018. szeptember 11.

  Sajtótájékoztatót tartottak kedden délelőtt az „Egészséges Budapest Program” keretében a Vecsési Szakorvosi Rendelőintézet épülete előtt. A program keretében – az önkormányzat 10%-os hozzájárulásával - mintegy 293 millió forintot fordít majd a Vecsési Egészségügyi Szolgálat orvostechnológiai berendezések korszerűsítésére és az informatikai rendszer modernizálására.

 • Vecsési aktuális
  2018. szeptember 10.

  Felújítják a Grassalkovich Iskola tornatermének tetőszerkezetét és új szakaszba lépett a Halmi-telepre tervezett kézilabda munkacsarnok építése. Minderről szeptember 3-án rendkívüli testületi ülésen döntöttek a képviselők. A részleteket Szlahó Csaba polgármester ismertette a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorában.