Polgármesteri köszöntő Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

*"Otthon van az ember, ahol gyökerei vannak, halottai az anyaföldben, ahol tegezik az embert, ahol nagyapja ültette diófának a gyümölcsét töri, és fát ültetve unokáira gondol."*

(Lénárd Sándor)
 
 
Szeretettel köszöntöm Önöket Vecsés Város Önkormányzatának megújult
honlapján.
Köszönhetően a fejlődő és élhető lakókörnyezetnek,
településünk lélekszáma évről évre emelkedik. Polgármesterként büszke vagyok arra, hogy az elmúlt évtizedek tudatos építkezésének köszönhetően városunk vonzóvá vált mind a befektetők, mind az új otthont keresők számára. Ennél azonban még fontosabb, hogy az itt élők szeressék Vecsést. Elődeink példájából erőt merítve, összefogással felvirágoztathatjuk e kisvárost, ahol a lakók jól érzik magukat és ahova örömmel térnek haza a munkából.

Vecsés életét alapvetően befolyásoló döntések kialakításában mindig is
fontosnak tartottuk bevonni az itt élőket, és ettől az elvünktől a jövőben sem kívánunk eltérni. A mai felgyorsult világban mindenkinek rengeteg hírt kell feldolgoznia és számos kérdésben kell döntést hoznia, így van ez a családok és a városvezetés életében is. Honlapunkkal egyrészt szeretnénk elősegíteni a mindennapi tájékozódást, hozzájárulva a hétköznapi ügyintézés megkönnyítéséhez; másrészt objektív képet kívánunk nyújtani a Képviselő-testület munkájáról, döntéseiről és a városban zajló beruházásokról.

Bízom abban, hogy e honlap minden ide látogató számára tartogat
érdekességet, megismertet a várossal, annak életét színesítő
rendezvényeinkkel és mindazokkal a lehetőségekkel, amelyeket Vecsés
nyújtani tud.Szlahó Csaba

polgármester