Tájékoztatás munkavégzésről - ideiglenes lezárások a vasúti átjárókban Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Tájékoztatás munkavégzésről - ideiglenes lezárások a vasúti átjárókban
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a tavalyi évben megkezdett Vecsés-Üllő-Monor 100a vasútvonal felújítási munkálatainak befejező ütemét végzik az elkövetkezendő időszakban Vecsésen. Emiatt ideiglenes lezárások lesznek a Dózsa György úti, valamint az Üllői úti vasúti átjárókban is.

A MÁV FKG Kft. 2022. június 17-től várhatóan egy hónapon át vágányszabályozási munkálatokat végez a vasútállomás egy kilométeres körzetében.

 

A kivitelező tájékoztatása szerint az alábbi utcák érintettek a szóródó anyagok szállítása, valamint a munkavégzés vonatkozásában:

Pál utca, Csaba utca, Előd utca, Lőrinczi út, Károly utca:

június 17. - július 11. között napi szintű szállítás történik kisebb teherautókkal, hétvégenként éjszaka is.

 

Vecsés állomás területén rakodás és munkavégzés miatt zajra lehet számítani:

május 30 – július 11 között nappal,

valamint június 17 – július 11 között hétvégenként éjszaka is.

 

***

 

A június 17-től kezdődő időszakban kerül sor a Dózsa György úti vasúti átjáró javítási munkálataira is. Az iUtak Mérnökiroda Kft. tájékoztatása szerint AZ ALÁBBI IDŐPONTOKBAN LESZ TELJES ZÁR A DÓZSA GYÖRGY ÚTI VASÚTI ÁTJÁRÓBAN: 


2022. június 24-én, pénteken 18:00 órától -- június 28. kedd 07:00 óráig
2022. július 1-jén, pénteken 18:00 órától -- július 5. kedd 12:00 óráig

 

***

 

A Budapest XVIII. kerület, a 100-as számú vasútvonal Pestszentlőrinc-Vecsés szakaszának szintbeli vasúti átjáró (Üllői út) felújításához kapcsolódóan, az ÜLLŐI ÚTI VASÚTI ÁTJÁRÓBAN ideiglenes forgalmi rend és útlezárás lesz az alábbi időpontban:

 

2022. július 2. szombat 21.00 órától – 2022. július 3. vasárnap 05.00 óráig.

 

***

 

Átépítés miatt 2022. június 22-től lezárták a Tompa utca – Angyal utca közötti, különálló vasúti gyalogos átjárót. A kivitelező tájékoztatása szerint, mivel a vágányon is dolgozni fognak, ezért a botlásveszély miatt várhatóan csak július 8-án este adják vissza az átjárót a gyalogos forgalomnak.
 

 

 

A munkálatok idején a lakosság szíves türelmét és megértését kérik!

 

 

 

(fotó: mavcsoport.hu)