"Meseforgó" a Bálint Ágnes Emlékházban Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

"Meseforgó" a Bálint Ágnes Emlékházban
Többszörös jubileumot ünnepelnek május 22-én a Bálint Ágnes Emlékházban, a Barcsai utca 1. szám alatt. A "Lepke az írógépen" 40-ik, "A repülő dívány" 45-ik, az "Egy egér naplója" című könyv megjelenésének 55-ik évfordulója alkalmából számos program várja majd az érdeklődőket.

A Bálint Ágnes Emlékház a közösségi oldalán invitálja a gyerekeket, családokat a hangulatos eseményre:

 

"Lepke az írógépen (1982) — A repülő dívány (1977) — Egy egér naplója (1967). Három kerek évfordulós könyv, amelyek lapjain csak úgy hemzsegnek az állatok.

Az Emlékház ezért a biodiverzitás napján vár benneteket mesével, koncerttel és élő állatbemutatóval egybekötött kalandozásra. Gyertek, ünnepeljük együtt a természet sokféleségét!

Ha még nem olvastad volna, az önéletrajzi indíttatású "Lepke az írógépen" a Duna mellett felcseperedő írónő vallomása az életét és írásait meghatározó állatszeretetről, gyermekkori természetbúvár élményeiről, és a természet szépségeire felnőttként sem szűnő rácsodálkozásairól. "A repülő dívány" a nyári szünetben váratlan falusi kalandokba keveredő Juli története, az "Egy egér naplója" pedig egy leleményes egérke fordulatokban bővelkedő városi históriája."

 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!