Kérdőíves felmérés a repülőtéri útról Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Kérdőíves felmérés a repülőtéri útról
A Budapest Fejlesztési Központ megkezdte a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közúti megközelítésének javítását célzó projekt előkészítését. Ahhoz, hogy a tervezés során az érintett lakosok, illetve a gyorsforgalmi utat és a Gyömrői utat használók igényeit a lehető legnagyobb mértékben figyelembe vehessék, online kérdőíves felmérést indítottak, amelyben a válaszadók használati szokásaira kérdeznek rá, illetve lehetőséget biztosítanak a problémák térképen történő jelölésére.

Hogyan fejlesszük a közlekedést a repülőtérre vezető gyorsforgalmi út és a Gyömrői út térségében? Miként javulhat az érintett városrészek közötti átjárás? Hogyan növelhető a közösségi közlekedést választók aránya, és hogyan illeszthető a kerékpáros infrastruktúra a már létező hálózati elemekhez?

 

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Budapest Fejlesztési Központ, ezért kérdőíves felmérést indított, amelyben a mai problémákról, utazási szokásokról kérdezi a válaszadókat.

 

A kérdőív eredményeit a repülőtér közúti megközelítésének javítása során fogják felhasználni.

 

A BFK arra kér minden lakost és érintettet, segítse munkájukat az alábbi kérdőív kitöltésével: www.repuloteriut.hu

 

A repülőtér közúti megközelítésének javításáról az alábbi oldalon lehet bővebben olvasni: https://bfk.hu/fejlesztesek/a-repuloter-kozuti-megkozelitesenek-javitasa/