Színes programok lesznek a XVII. Vecsési Káposztafeszten - videó interjú Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Színes programok lesznek a XVII. Vecsési Káposztafeszten - videó interjú
Közkedvelt hagyományos programokkal és várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó újdonságokkal is készülnek a XVII. Vecsési Káposztafeszt szervezői a szeptember 23-24-iki rendezvényre. Az esemény mottója: "Hagyomány, gasztronómia, kultúra".

A programokról Frühwirthné Halász Melinda, a Káposztafeszt Bizottság tagja nyilatkozott a WTV Vecsési Magazin című adásában: 

 

 

Egész napos programok szombat-vasárnap az Epresben:

 

-Frühwirth Mihály helytörténeti kiállítása
-Egészségügyi szűrések a Richter Gedeon jóvoltából
-Kézműves vásár, gyermekfoglalkozások, versenyek és nem utolsó sorban finom ételek várnak mindenkit
-A rendezvényt vasárnap terményáldás és díszes felvonulás színesíti

Mindkét nap délután kisvonat közlekedik folyamatosan a Bálint Ágnes Emlékházba, ahol különböző játékos programok is várják a gyerekeket.

 

 

A rendezvény ideje alatt megtekinthető a Vecsési Tájház, valamint szombat-vasárnap lovas kocsikázásra is lehetőség nyílik.

 

 

A XVII. Vecsési Káposztafeszten idén is lesz többek között főzőverseny, savanyúságverseny, káposztapucoló verseny, legnagyobb káposzta verseny, dirndl bemutató és verseny.

 

Fellép majd a Nachtigallen Kórus, a Rosmarein tánccsoport, a Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület és számos más hagyományőrző csoport.

 

A sztárfellépők között pedig koncertet ad az EDDA és az Intim Torna Illegál. 

 

A részletes program megtekinthető a Vecsési Káposztafeszt honlapján:

http://www.vecsesikaposztafesztival.hu/programok