Népszámlálás 2021 Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

FELHÍVÁS
népszámlálással kapcsolatosanTájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a 2021. évi népszámlálásról szóló 2018. évi CI. törvény rendelkezései szerint Magyarország területén 2021. május 1-jén 0:00 órakor fennálló állapot alapulvételével a természetes személyekről és a lakásokról nép- és lakásszámlálást (a továbbiakban: népszámlálás) kell tartani.  


A Központi Statisztikai Hivatal (a továbbiakban: KSH) egy felkérő levélben fogja tájékoztatni a lakosságot a népszámlálással kapcsolatos tudnivalókról, a válaszadási lehetőségekről, továbbá e levélben adja meg az önkitöltéshez szükséges információkat, valamint az egyedi, címhez rendelt azonosítót is. A KSH felkérő levél nevet nem, csak címet tartalmaz, ezért a pontos felkérés érdekében elengedhetetlen, hogy a levelek a megfelelő címekre érkezzenek meg.


Ezért kiemelten kérem, hogy a házszámokat, illetve többlakásos épületek esetében az ajtószámot is pontosan tüntessék fel az épületeken és a postaládákon.   A lakcímmel, házszámozással kapcsolatos kérdéseikkel kérem forduljanak munkatársaimhoz az alábbi elérhetőségeken:

Ligetfalvi Péter / 352-000 119 mellék / 555-239
Kismihályné Juhász Eszter / 352-000 214 mellék / 555-214
Jármai Judit / 352-000 220 mellék / 555-220


Köszönettel:
Mohainé Jakab Anikó
jegyző


FELHÍVÁS
a népszámlálás sikeres végrehajtásához számlálóbiztosokat keresünk


A 2021. évi népszámlálás lebonyolításához számlálóbiztosok jelentkezését várjuk a Vecsési Polgármesteri Hivatal közponi e-mail címére. Az ellátandó feladatokról, a munka elvégzéséhez szükséges eszközökről és a kiválasztás szempontjairól az alábbi tájékoztatóban olvashatnak.

 

Tájékoztató számlálóbiztosok részére /PDF/

 

 

Köszönettel:
Mohainé Jakab Anikó
jegyző