Vecsésre érkezik a Széchenyi Kupa Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Vecsésre érkezik a Széchenyi Kupa
A Gróf Széchenyi Család Alapítvány, az Agrárminisztérium, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a Sporteex Kft. tisztelettel meghív minden érdeklődőt gróf Széchenyi István születésének 230. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő, országos kispályás labdarúgótorna vecsési eseményére.

A rendezvény időpontja: 2021. július 24. (szombat) 9.00 óra

Helyszín: Vecsés, Sportpálya

 

A jubileumi évben megrendezésre kerülő Széchenyi 230 Kupa elnevezésű sportsorozat 10 várost érint és az elmúlt időszak első országos kispályás labdarúgó eseménysorozata, amely egyben méltó főhajtás gróf Széchenyi István sporttért tett erőfeszítései előtt.

 

A rendezvényen a Széchenyi család nevében köszöntő beszédet mond gróf Széchenyi Tímea, valamint Vecsés polgármestere, Szlahó Csaba.

 

A kispályás meccsek mellett a program során a vírushelyzet várható lecsengésére való tekintettel, általános állapotfelmérésre lesz lehetősége a rendezvényen megjelenőknek, amely során különféle egészségügyi terület szakemberei segítenek a pácienseknek különféle esetleges betegségek szűrésében.

 

A vecsési esemény vendége lesz várhatóan Nagy Antal válogatott labdarúgó és Détári Lajos, valamint ugrálóvár és gulyás főzés várja az érdeklődőket. Emellett a szervezők lehetőséget biztosítanak a kézműveseknek termékeik bemutatására. Jelentkezni a +36305666593 telefonszámon lehet.

 

További információk a www.szechenyikupa.hu weboldalon olvashatók.