Vecsési siker a Bocskai Ökölvívó Emlékversenyen Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Vecsési siker a Bocskai Ökölvívó Emlékversenyen
Huszonhét ország 179 ökölvívójának részvételével kezdődött meg szerdán Debrecenben a 63. Bocskai István emlékverseny, melynek első napján több szép magyar - köztük egy vecsési - siker is született.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a kontinens egyik legnagyobb presztízsű nemzetközi amatőr bokszviadala női mérkőzésekkel indult, és a hazai publikum előtt Beri Krisztina (51 kg), a Vecsési Ökölvívó Szakosztály versenyzője, Szűcs Szabina (57 kg) és Oláh Eszter (69 kg) is sikerrel mutatkozott be.

 

Szűcs Szabina egyhangú pontozással győzte le spanyol ellenfelét, így már biztosan érmes. A döntőbe jutásért pénteken angol ellenféllel küzdhet meg. 

 

Szűcs Szabina


A férfiaknál az első napon a magyar válogatott legjobbjainak többsége, így például Harcsa Zoltán (75 kg) és Hámori Ádám (91 kg) még nem lépett szorítóba. Bokszolnia kellett viszont az 56 kilóban címvédő Szaka Istvánnak, aki magabiztos teljesítménnyel verte iráni ellenfelét. Mellette a nehézsúlyú Nagy Bence (91 kg) is győzött és továbbjutott.

 

A Bocskai emlékverseny csütörtökön folytatódik, az elődöntőket pénteken, a finálékat pedig szombaton rendezik az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

 

 

(Fotó: Vecsési Boxklub facebook)