Tisztelt Jubiláló Házaspárok! Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Tisztelt Jubiláló Házaspárok!
Vecsés Város Önkormányzata és a Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Hivatala közös ünnepséget szervez azok számára, akik idén ünneplik 25., 50., 60., 65. házassági évfordulójukat. A jelentkezés határideje: 2019. november 10.

Az ünnepség november 30-án, délután 15.00 órakor kezdődik a Jézus Szíve Római Katolikus Templomban (Vecsés, Petőfi tér  1), majd a jubiláló házaspárokat a hozzátartozóikkal együtt a Bálint Ágnes Művelődési Központ színháztermébe invitáljuk egy vacsorával egybekötött szórakoztató estre.

 

Zenés, táncos műsorral, finom vacsorával, süteményekkel és italokkal kívánunk jó hangulatot teremteni.

Az ünnepség előkészítéséhez elengedhetetlen az Önök együttműködése, mivel a vacsora megrendelése személyhez és létszámhoz kötött.

 

A nagy létszámra való tekintettel az ünneplő házaspárok az Önkormányzat vendégei, a meghívott hozzátartozók részére pedig vacsorajegy vásárolható 2.000.-Ft/fő egységárban.

 

A rendezvényen részt venni kívánó házaspárok jelentkezését a Polgármesteri Hivatal fsz. 3. és 4.  szobájában Füleki Lívia és Makács Henrietta anyakönyvvezetők várják. A részletes tájékoztatás, a vacsorajegyek megrendelése és fizetése érdekében személyesen lehet jelentkezni. Minden kedves érdeklődőnek tájékoztatást adunk a 06/30-268-71-67 vagy a 29/555-229 telefonszámon.

 

A jelentkezés határideje: 2019. november 10.

 

Azon házaspárok jelentkezését is várjuk, akik nem Vecsésen kötöttek házasságot, de ebben az évben ünneplik ezüst, arany vagy gyémántlakodalmukat és városunkban élnek.

 

 

Reméljük, minél többen találkozunk ezen a rendkívüli novemberi délutánon!

 

 

Szlahó Csaba sk.                                                      Füleki Lívia sk.

Polgármester                                                            anyakönyvvezető