Pályázati felhívás gyermek háziorvosi praxis betöltésére Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Pályázati felhívás gyermek háziorvosi praxis betöltésére
Vecsés Város Önkormányzata pályázatot hirdet 3. számú körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében, heti 40 órában, gyermek háziorvosi feladatok ellátására.

A pályázat benyújtásának módja: Személyesen vagy postai úton, egy példányban Vecsés Város Önkormányzata részére címezve (2220 Vecsés, Szent István tér 1.). A borítékon kérjük feltüntetni: „Gyermek háziorvosi praxis pályázat”

 

A munkakör betölthetőségének időpontja: A feladat-ellátási szerződés megkötését, illetve az egészségügyi tevékenység folytatására vonatkozó véglegessé vált praxisengedély alapján a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel megkötött finanszírozási szerződés hatályba lépését követően azonnal.

 

A feladat-ellátási szerződés időtartama: a nyertes pályázóval az önkormányzat határozatlan idejű feladat-ellátási szerződést köt.

 

Ellátandó lakosságszám: 1762 fő

 

Háziorvosi rendelő címe: 2220 Vecsés, Dózsa György út 50.

 

A praxisjog megszerzésének ellenértéke: A meghirdetett gyermek háziorvosi körzet praxisjoga térítésmentesen kerül átadásra a nyertes pályázó részére.

 

Egyéb információk:

A feladat ellátását szolgáló rendelő az önkormányzat tulajdonában és a Vecsési Egészségügyi Szolgálat kezelésében van, melyre vonatkozóan az Önkormányzat a nyertes pályázóval használati szerződést köt. A rendelő fenntartási költségei a feladat-ellátót terhelik. A rendelő alapfelszereltségét jelentő bútorzat és NNK szerinti minimum felszerelés rendelkezésre áll.

 

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a következő e-mail címen lehet: titkarsag@vecsesiszakrendelo.hu