Megbeszélés a Vecsési 2-es Posta ügyében - videó Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Megbeszélés a Vecsési 2-es Posta ügyében - videó
November 17-én a Vecsési 2-es Posta ügyében tárgyalt Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő és Szlahó Csaba polgármester Fónagy Jánossal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkárával.

Mint ismert, november 12-étől a Magyar Posta ideiglenesen szünetelteti 210 településen 366 postahivatal működését az energiafelhasználás csökkentése érdekében, köztük a Vecsési 2-es Postáét is.

 

Szlahó Csaba polgármester elmondta, hogy a megbeszélésen az államtitkártól arra vonatkozóan kértek tájékoztatást, milyen feltételekkel lehet mielőbb kinyitni a már ideiglenesen bezárt postát. A beszámoló szerint ez abban az esetben valósulhat meg, ha az önkormányzat vállalja, hogy a posta összes működési költségének felét finanszírozza.

A részletekkel kapcsolatban tehát várják a Magyar Posta Zrt. jelentkezését és majdan kalkulációját – tájékoztatott a polgármester.

 

A részletekről Szlahó Csaba polgármester nyilatkozott a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorában.