Leégett egy családi ház Vecsésen - Gyűjtés indult a megsegítésükre Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Leégett egy családi ház Vecsésen - Gyűjtés indult a megsegítésükre
Teljes terjedelmében égett egy családi ház péntek este a Nap utca és a Zrínyi utca sarkán. A tüzet a főváros hivatásos tűzoltói három vízsugárral oltották el. A házban egy négytagú család élt, személyi sérülés nem történt. Vecsésen gyűjtés indult a család megsegítésére, valamint az önkormányzat ideiglenes lakást biztosít a bajba jutottaknak.

Vecsés Város Polgármestere támogatásával, a Vecsés és Környéke Család és Gyermekjóléti Szolgálat közreműködésével és a vecsési lakosság önzetlen segítségével megkezdődött a család számára az azonnali segítségnyújtás. 

 

A Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat az adományok gyűjtésével, fogadásával és az érintettekhez való eljuttatással igyekszik segíteni. 

Mindazok részére, akik tárgyi adományokkal szeretnék támogatni a családot, gyűjtést szerveznek a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központban, a Vecsés, Telepi u. 44/a szám alatt, illetve a Vecsés, Károly utca 12 szám alatt. Az adományokat hétköznap, munkaidőben lehet bevinni.

A család most elsősorban a legalapvetőbb textilíákat, tisztálkodó szereket, tisztítószereket, és tartós élelmiszeket tudná hasznosítani.

Akik anyagilag szeretnék támogatni a családot, az alábbi számlaszámon keresztül tehetik meg:


Számlatulajdonos neve: Petrik Miklós
Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12011021-01457858-00200008


További információ az adománygyűjtéssel kapcsolatban (munkaidőben):
06-29-350-294
06-30-668-7029
06-30-668-7030

 


 

 

(Fotó: Kereki László)