Közvélemény-kutatás indul Vecsésen - videó interjú Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Közvélemény-kutatás indul Vecsésen - videó interjú
Március 23-án, szombaton Vecsés Város Önkormányzatának megbízásából közvélemény-kutatás indul Vecsésen. A 400 fős mintavétellel zajló felmérés várhatóan április 18-ig tart.

A városközpont-fejlesztési beruházás keretén belül, Vecsés Önkormányzata 2013-ban adta át a Bálint Ágnes Kulturális Központot, a felújított Piacteret és az Anna utcai játszóteret.
 
Eltelt öt év, és a projekt lezárásához közvélemény-kutatás keretén belül meg kell kérdezni a város lakosságát, hogy a megvalósult beruházások elérték-e céljaikat?
 
Ezzel egyidejűleg Vecsést érintő kérdésekre, fejlesztésekre, beruházásokra, közszolgáltatásokra is rákérdeztet az Önkormányzat. 
 
A válaszadás anonim és önkéntes, körülbelül 15 percet vesz igénybe. A kérdezőbiztosok Szlahó Csaba polgármester által aláírt, lepecsételt meghatalmazással rendelkeznek, melyen személyes adataik is szerepelnek, így igazolni tudják magukat.
 
Kérjük, válaszaikkal segítsék a kérdezőbiztosok munkáját! 
 
 
A közvélemény-kutatásról Mohainé Jakab Anikó jegyző nyilatkozott a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorában: