Ismét megnövekedhet a légiforgalom Vecsés felett Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Ismét megnövekedhet a légiforgalom Vecsés felett
Átmenetileg ismét megnövekedhet a légiforgalom Vecsés felett. A Liszt Ferenc Repülőtéren végzett karbantartási munkálatok miatt, a megszokott rendtől eltérően, a légiforgalommal kevésbé érintett lakott területek felett átmenetileg megnövekedhet a repülési műveletek száma - tájékoztatott a Budapest Airport Zrt.

A Budapest Airport a légiforgalmi berendezések földi műszereinek, valamint a futópályák állapotának ellenőrzését, karbantartását és vizsgálatát a vonatkozó jogszabályokban és a karbantartási utasításokban előírtak szerint rendszeresen végzi. Ezen karbantartások ideje alatt az éppen munkálatok alá vont futópályán heti rendszerességgel, általában néhány óra időtartamra pályazárást szükséges elrendelni, mely érinti a légiforgalmat is.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. február 4-e és 10-e között az alábbi időpontok között terveznek pályazárást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es számú (13L/31R jelzésű) futópályáján, a karbantartási munkálatok végrehajtása miatt:

 

február 4-én 08:00-tól 12:00-ig

február 6-án 08:00-tól 12:00-ig

 
A karbantartási folyamatok időtartama alatt átmenetileg megnövekszik a vecsési lakosokat érő repülési műveletek száma.
 
A munkálatok idejére kérik a lakosság szíves türelmét és megértését!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019február 4-e és 10-e között az alábbi időpontok között tervezünk pályazárást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es számú (13L/31R jelzésű) futópályáján, a karbantartási munkálatok végrehajtása miatt:

 

február 4-én 08:00-tól 12:00-ig

február 6-án 08:00-tól 12:00-ig