Impozáns játszóteret adtak át az Epresben - videó Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Impozáns játszóteret adtak át az Epresben - videó
Szeptember 14-én, délelőtt átadták a felújított játszóteret az Epresben. A gyerekek homokozójátékokkal érkeztek, majd az ünnepélyes szalagátvágás után birtokba vették a területet, ahol az új játékok mellett arcfestés, kézműveskedés és egy hatalmas plüssmackó fogadta őket.

 

 

Az ünnepélyes átadáson Szlahó Csaba polgármester és Frühwirthné Halász Melinda képviselő vágta el a szalagot, melyből a gyerekek is kaptak emlékbe egy-egy darabot. 

 

 

 

Mint az eseményen elhangzott, a régi játszótérből megtartották - egyebek mellett - a homokozót és a kerítést, valamint a teret szegélyező növényzetet, ugyanakkor a legmodernebb játszóeszközökkel építették be a teret.

 

 

Különlegessége a helynek, hogy nem csak a legkisebbeknek nyújt kikapcsolódási lehetőséget, de a tíz év felettiek és a felnőttek is használhatnak benne játékokat. 

 

 

Az Epres játszótér felújítása Vecsés Város Önkormányzatának finanszírozásából valósult meg. A tér minden nap reggel 8-tól - sötétedésig várja a játszani vágyókat. 

 

Az átadásról a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsora készített riportot: