Illusztris vendégek az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökségének ülésén Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Illusztris vendégek az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökségének ülésén
December 5-én Vecsésen, az Airport Hotelben tartotta meg soron következő ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Társadalmi Elnöksége. Az eseményre Dunai Antal és Nyilasi Tibor Európai Ezüstcipős egykori labdarúgók személyében illusztris vendégek is hivatalosak voltak.

Az értekezletet Szlahó Csaba elnök, Vecsés polgármestere nyitotta meg, majd az előzetesen kiküldött tíz napirendi ponthoz tartozó, Benkő Tamás megyei igazgató által ismertetett írásos előterjesztések megtárgyalása következett – olvasható az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának weboldalán.

 

Az ülés keretében együttműködési megállapodást kötött a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága és az Ezüstcipő Focisuli Alapítvány, amelynek céljai között szerepel, hogy a felek elősegítsék a labdarúgás révén a fogyatékkal élő és ép emberek egymás iránti elfogadását, elismerését.

 

Szlahó Csaba és ifjabb Fekete László, az Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

 

További részletek az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának oldalán olvashatók. Ajánlott link:
 

https://pest.mlsz.hu/hir/nyilasi-tibor-es-dunai-antal-is-reszt-vett-a-tarsadalmi-elnokseg-vecsesi-ulesen

 

 

(Fotók: Sipos Hajnalka)