Ideiglenes közlekedési rend a ceglédi és a lajosmizsei vonalon Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Ideiglenes közlekedési rend a ceglédi és a lajosmizsei vonalon
A Kőbánya-Teher állomáson a biztosítóberendezésen elvégzett helyreállítási munkálatoknak köszönhetően a vonatközlekedésben már kisebb fennakadást okozó korlátozások lesznek a ceglédi és a lajosmizsei vonalon, hétfőtől munkanapi ideiglenes közlekedési rend érvényes - közölte a Mávinform.

Vasárnap esti közleményükben azt írták: a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között 5-10 perccel hosszabb menetidőre kell számítani. A torlódások és nagyobb késések megelőzéséért a munkanapi forgalomban az elővárosi vonatok egy része rövidebb útvonalon közlekedik.
    

A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között az M3-as metrón és az M3-as metrópótlón a vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják.
    

Kőbánya-Teher állomáson kedd este eltört az állomásépületben lévő biztosítóberendezés elektronikus alkatrészeit és berendezéseit tartalmazó helyiség feletti födémben futó fűtéscső, és a kifolyt víz elárasztotta a kábelkötegeket, zárlatokat okozva. A vizesedés miatt meg kellett szüntetni a berendezés áramellátását is, így az működésképtelen lett. A biztosítóberendezés javításán még pénteken is dolgoztak a szakemberek.