Hamarosan újraindul a házhoz menő lomtalanítás Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Hamarosan újraindul a házhoz menő lomtalanítás
2020. június 2-től ismét lehet igényelni a házhoz menő lomtalanítást a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodájában (Károly u. 2.). A Városgondok tájékoztatása szerint azok, akik már előzetesen leadták igénylésüket, telefonon kapnak tájékoztatást a szállítás időpontjáról.

A Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. közleménye szerint:

Az Önök, valamint munkatársaink egészségének megóvása érdekében a házhoz menő lomtalanítást az előírt higiénia intézkedések megtartásával tudjuk elvégezni, ezzel kapcsolatos megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

A koronavírus-járvány megelőzése és terjedésének minimalizálása érdekében az alábbi higiénia előírások betartása vonatkozik a házhoz menő lomtalanítást igénylőkre is:

 

- A tulajdonosok a lomtalanítani kívánt hulladékot előre készítsék ki közvetlenül az ingatlan bejáratához az ingatlanon belül. Munkatársainknak nem léphetnek be az ingatlan kapujától távolabb eső területére, csak közvetlenül a bejárat mellett tudnak segíteni a rakodásban.

- Kérjük, tartsák be 1,5-2 méteres személyes távolságot.

- Javasoljuk, hogy a lomtalanítási idő alatt viseljenek szájukat és orrukat eltakaró szájmaszkot vagy kendőt, valamint a kesztyű viselése is ajánlott.

 

A lomtalanítással kapcsolatos részletek az alábbi linken tekinthetők meg: http://v-varosgondnok.hu/lomtalanitas/