BÁKK KULTÚRSOKK - Nyári események a város főterén Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

BÁKK KULTÚRSOKK - Nyári események a város főterén
A Bálint Ágnes Kulturális Központ idén ismét megrendezi hagyományos nyár esti, családi programjait. Időpontok: 2019. július 27. és augusztus 17. 18.00 óra. Helyszín: Vecsés, Fő tér (a kulturális központ előtti tér). Rossz idő esetén a kulturális központban kerülnek megrendezésre.

 

Retro Party

Július 27-én 18.30-tól a Popdaráló című műsorból és rengeteg televíziós vetélkedőből is ismert Kovács Áron műsorvezető retro kvíz műsorával indítjuk az estet. A garantált nevetés és jókedv mellett, készülünk néhány kis meglepetés ajándékkal is a játékoskedvű közönségünknek. 20 órától a Shadows BAND élő koncertjére csápolhatunk, 21 órától DJ Roberto és DJ Fully 80-as, 90-es évek retro diszkójára táncolhatunk egészen éjfélig. Az esemény ideje alatt 22 óráig folyamatosan üzemel majd Retro fotókabinunk, ahol korhű jelmezekben és kellékekkel fotózkodhattok, sőt a képeket papír alapon is hazavihetitek örök emlékként!

 


Magyar folklór est
Második eseményünket augusztus 17-én, 18 órától a magyar folklór jegyében rendezzük! Lesz itt népzene, táncház, gyermekprogram, vásári komédia; gyerekek és felnőttek együtt mulathatnak a magyar népi kultúra izgalmas világában!


Programok, fellépők:
- Bagi Muharay Népi Együttes
- Balla Péter Népdalkör
- Görbetükör Színház - Erős Pista - pajzán vásári komédia
- Görömbő Kompánia - Mesébe szőtt tánc, Táncház somogyi táncokkal


A programok ideje alatt megkezdjük a jegyértékesítést őszi évadunkra. További információkért kövessetek minket a facebook-on: facebook.com/kulturba

Várunk mindenkit szeretettel ingyenes családi eseményeinkre!

A program változtatás jogát fenntartjuk, az egyes programokról és a jegyértékesítésről weboldalunkon és a facebookon (facebook.com/kulturba) értesülhettek leggyorsabban. Az őszi évadunkra a jegyek online a www.kulturba.hu oldalon, valamint nyitvatartási időben jegypénztárunkban válthatóak.

 

 

Bálint Ágnes Kulturális Központ