Adománygyűjtés a Vecsési Mentőállomás részére Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Adománygyűjtés a Vecsési Mentőállomás részére
2019. októberében megkezdte önálló működését az Országos Mentőszolgálat Vecsési Mentőállomása, ahol reményeink szerint az év első felében napi 24 órában szolgálatba állhat a második, kiemelt mentéstechnikai eszközökkel felszerelt esetkocsi is – olvasható a Vecsési Mentőállomás közleményében.

A mentőállomás ellátási területét Vecsésen kívül Gyál, Üllő, Ecser és Felsőpakony települései alkotják.

 

Tekintettel arra, hogy az állomás és kocsiparkjának felszerelése jelentős anyagi ráfordítást igényel, az "Országos Egyesület A Mosolyért- Közhasznú Egyesület" a segítségét ajánlotta céljaink elérése érdekében. 

Ennek értelmében a mentőállomásunk ellátási területét adó településeken személyes, valamint telefonos megkeresés útján adománygyűjtést indítottak decemberben – tájékoztatott Lovas Ottó, a Vecsési Mentőállomás megbízott vezetője.

Lovas Ottó hozzátette: Az egyesület korábban több mentőállomás, illetve egészségügyi intézmény részére folytatott sikeresen gyűjtést, amelynek eredményeként számtalan eszköz kerülhetett átadásra.

 

A Vecsési Mentőállomás megbízott vezetője előre is köszöni a lakosság segítségét, és reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy ez a kezdeményezés városunkban is eredménnyel zárul majd.