A Városgondnok hírei - videó interjú Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

A Városgondnok hírei - videó interjú
A Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány miatt határozatlan időre felfüggesztette a házhoz menő lomtanítást, illetve a lomtalanítási időpontokra történő jelentkezést. Erről, valamint a Városgondnok aktuális híreiről Tuba Zoltán ügyvezető nyilatkozott a WTV Vecsési Magazin című műsorában.

 

TISZTELETTEL KÉRJÜK ÜGYFELEINKET, HOGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT ELSŐDLEGESEN TELEFONON VAGY ELEKTONIKUSAN (ONLINE) KERESSÉK MEG!

 

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel kérjük ügyfeleinket, hogy ügyintézésüket telefonon a +36 29/350-563 számon vagy elektronikusan az info@v-varosgondnok.hu e-mail-címen intézzék.  

 

Amennyiben személyes ügyintézés nélkülözhetetlen (pl. hulladékgyűjtő zsákok vásárlására)  az alábbiak szerint történik. Az ügyfélszolgálati iroda helyiségében egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat az ügyfélszolgálati munkatárs utasításai szerint, azonban arra kérünk mindenkit, hogy lázas, beteg állapotban személyesen ne keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

 

A koronavírus-járvány miatt 2020. március 16-tól felfüggesztjük a lomtanítást illetve a lomtalanítási időpontokra történő jelentkezést határozatlan ideig. A felfüggesztés további intézkedésig hatályos. Kérjük a lakosság szíves megértését!

 

 

Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft.