Mézeskalács kiállítás a Bálint Ágnes Emlékházban Betűméret kicsinyítés Normál betűméret Betűméret nagyítás Oldal nyomtatása

Mézeskalács kiállítás a Bálint Ágnes Emlékházban
Bálint Ágnes születésének 95. évfordulója alkalmából mézeskalács kiállítás nyílt az írónő Emlékházában, melyet egyénileg a nyitva tartási napokon lehet megtekinteni.

November 5-én már nagyon sokan látták ezt a különleges kiállítást, a hónap folyamán pedig az Emlékházba látogató csoportok tekinthetik meg.

 

 

Végül idei utolsó, december 3-i nyitva tartásunkkor ismét várjuk egyéni látogatóinkat! Ez lesz az utolsó lehetőség, mert a kiállítás utána bezár, a résztvevők hazaviszik a mesterműveket, melyek majd a karácsonyi asztalokat díszítik.

 

Érdemes eljönni, mert mind gyermek-, mind felnőtt kategóriában igen érdekes és szép művek születtek, bár azt sajnálom, hogy a gyerekek nem jelentkeztek több alkotással. Nos, talán jövőre megjön a kedvük –  a felnőtt résztvevők nagy része ugyanis olyan jól szórakozott a családban vagy munkahelyi (!) csoportokban végzett munka közben, hogy azt ajánlják, csináljunk ebből a kezdeményezésből hagyományt, és jövőre is rendezzük meg. Rajtunk biztosan nem múlik, örömmel vállaljuk. Reméljük, akkor majd Önök is részt vesznek egy-egy szép mesterművel!

 

Addig is várunk minden kedves érdeklődőt december 3-án 10 órától a Bálint Ágnes Emlékházba!

 

 

 

Fotók és szöveg:

Németh Ágnes

www.balintagnes.hu